CHAMPIONS LEAGUE

Μόγιες: "Μία νύχτα που θα θυμόμαστε"

Μόγιες: "Μία νύχτα που θα θυμόμαστε"

Ο Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Ολυμπιακό υποσχέθηκε πως οι παίκτες του θα κάνουν το παν για πρόκριση. "Μία νύχτα που θα θυμόμαστε όλοι". Σε ανάλογο ύφος και Εβρά (video)

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό σε περίπτωση αποτυχίας παίζεται ακόμη και η θέση του στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστήριξε πως οι παίκτες του θα κάνουν το παν για να επιστρέψουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο κόσμος.

"Θα πρέπει να δουλέψουμε για να εγγυηθούμε μία νύχτα που θα θυμόμαστε όλοι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

Ο πρώην προπονητής της Έβερτον έκανε ειδική μνεία στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Eίναι εκπληκτική η υποστήριξη τους. Έχω πει στους παίκτες πως θα πρέπει να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους με τις εμφανίσεις μας".

Ο Μόγιες πρόσθεσε πως το μόνο που μετράει πλέον είναι η πρόκριση επί του Ολυμπιακού. "Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε από την Λίβερπουλ επικεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς. Είναι το μόνο πράγμα που μετράει αυτή τη στιγμή".

Τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Πατρίς Εβρά.

"Στη ζωή πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία. Αυτό συμβαίνει με εμάς τώρα. Διαβεβαιώνουμε τους οπαδούς μας πως θα είναι περήφανοι για εμάς μετά το παιχνίδι.

Είναι μία δύσκολη σεζόν για την ομάδα αλλά όλοι θέλουν να παλέψουν για τον σύλλογο και τον αγαπούν" υπογράμμισε ο Γάλλος μπακ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ