CHAMPIONS LEAGUE

Μίλερ: "Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@@@@@"

Μίλερ: "Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@@@@@"

Ο Τόμας Μίλερ αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα... απείλησε τους παίκτες της Μπάγερν λίγο πριν την έναρξη της παράτασης κόντρα στη Γιουβέντους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε φάτσα με το φάσμα του αποκλεισμού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Γιουβέντους όμως "σώθηκε" από τα γκολ των Λεβαντόβσκι και Μίλερ και κατάφερε στην παράταση να πετύχει άλλα δύο γκολ για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Champions League με το 4-2 επί της "βέκια σινιόρα".

Λίγο μετά το φινάλε που βρήκε τους Βαυαρούς "μεθυσμένους" από ευτυχία για την σπουδαία ανατροπή, ο Τόμας Μίλερ, ο οποιός έστειλε το ματς στην παράσταση με το χρυσό του γκολ στο 91', αποκάλυψε πως ο Γκουαρδιόλα έστειλε "προειδοποιητικό" μήνυμα στους παίκτες του

"Δεν πήγαιναν τα πράγματα σύμφωνα με το πλάνο. Ήταν ένα τρελό και περίεργο ματς. Δεν πήρα πολλές φορές τη μπάλα καθώς η Γιουβέντους αμυνόταν μαζικά. Εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά στις φάσεις των δύο γκολ της Γιουβέντους", δήλωσε αρχικά στο "Espn" ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, για να προχωρήσει και σε άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια:

Μίλερ: "Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@@@@@"

"Όταν είχαμε μαζευτεί στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμαζόμασταν για την έναρξη της παράτασης, ο Γκουαρδιόλα μας είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@@@@@. Φυσικά και διακατεχόμαστε από συναισθήματα. Και εγώ ως προπονητής δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θέλαμε να παίξουμε για να βάλουμε το τρίτο γκολ επειδή είχαμε πολλή ενέργεια ακόμα μέσα μας".

Σημειώνεται πως το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Μπουφόν ήταν το 35ο για τον Τόμας Μίλερ στο Champions League, ο οποίος ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ που μετράει 34 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ