CHAMPIONS LEAGUE

Μια αγωνιστική για Κλοπ

Dortmund's head coach Juergen Klopp (L) argues with an Uefa staff member next to Napoli's Spanish coach Rafael Benitez (R) during the group F Champions League football match SSC Napoli vs Borussia Dortmund on September 18, 2013 at San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI        (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images)
Dortmund's head coach Juergen Klopp (L) argues with an Uefa staff member next to Napoli's Spanish coach Rafael Benitez (R) during the group F Champions League football match SSC Napoli vs Borussia Dortmund on September 18, 2013 at San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της θα υποδεχτεί τη Μαρσέιγ η Ντόρτμουντ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από την UEFA.

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να αναγνώρισε το λάθος του και να έσπευσε να ζητήσει άμεσα συγγνώμη, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για την UEFA.

Το ξέσπασμά του στο παιχνίδι με τη Νάπολι και η επίθεσή του προς τον τέταρτο διαιτητή ήταν τέτοια που τελικά έκανε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική.

Έτσι ο 46χρονος δε θα έχει το δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι της άλλης Τρίτης με τη Μαρσέιγ και θα το παρακολουθήσει από τις κερκίδες.

Από εκεί και πέρα, την επόμενη Τετάρτη η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει εκ νέου και θα αποφασίσει για το αν πρέπει να επιβληθεί στον προπονητή της Ντόρτμουντ ποινή μίας ακόμη αγωνιστικής ή αν θα του επιβληθεί πρόστιμο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ