CHAMPIONS LEAGUE

Με τα "δεύτερα" η Άρσεναλ

Με τα "δεύτερα" η Άρσεναλ

Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" η Άρσεναλ, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ δεν πήρε μαζί μια ενδεκάδα σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Δείτε αναλυτικά την αποστολή.

Η Άρσεναλ δοκιμάζεται την Τρίτη (4/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θεωρητικά θέλει τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του δεύτερου ομίλου.

Η λέξη "θεωρητικά" μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού από τις επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ, φαίνεται πως δεν "καίγεται" για να πάρει το τρίποντο της νίκης. Υπάρχουν άλλωστε και κάτι δεύτεροι στους ομίλους που είναι πιο δύσκολοι από τους πρώτους.

Συγκεκριμένα, 11 άκρως σημαντικοί ποδοσφαιριστές (Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Mέρτεζακερ, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Ντζουρου και Γουόλκοτ) δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα για το ματς με τον Πρωταθλητή Ελλάδας και είναι φανερό πως δεν έχουν μεγάλο κίνητρο.

Αντίθετα, για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι Άνσα, Χαΐροβιτς, Μοντέιρο, Άκπομ και Σέι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Ανγκά, Χαΐροβιτς, Μοντέιρο και Άκπομ, είχαν αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό πριν λίγο καιρό στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Όπως και να 'χει, ακόμα και με 11 απουσίες η Άρσεναλ παραμένει Άρσεναλ και έχει σπουδαία ονόματα στη σύνθεσή της. Αν οι Πειραιώτες την υποτιμήσουν είναι δεδομένο πως θα το πληρώσουν ακριβά. Φτάνει να δούμε πως στην αποστολή είναι σπουδαία ονόματα όπως ο Βερμέλε, ο Τσάμπερλεϊν, ο Ράμσεϊ, ο Αρσάβιν, ο Ζερβινιό, ο Σαμάκ και ο Ροζίτσκι, για να καταλάβουμε πως ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να περάσει εύκολο βράδυ.

Αναλυτικά η αποστολή:

1. Βόιτσιεχ Στσέζνι

5. Τόμας Βερμέλεν

7. Τόμας Ροζίτσκι

15. Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν

16. Άαρον Ράμσεϊ

18. Σεμπαστιάν Σκιλασί

22. Φρανσί Κοκελέν

23. Αντρέι Αρσάβιν

25. Καρλ Τζένκινσον

27. Ζερβινιό

29. Μαρουάν Σαμάκ

38. Μάρτιν Άνγκα

39. Ζακ Ανσά

48. Σεάντ Χαΐροβιτς

53. Τζερνέιντ Μιντ

55. Έλτον Μοντέιρο

60. Τζέιμς Σέι

67. Τσούμπα Άκπομ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ