CHAMPIONS LEAGUE

Με Νανί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με Νανί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νανί ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό στην γάμπα από την "σκαριά" του Κάραγκερ και θα αγωνιστεί στην ρεβάνς με την Μαρσέιγ για τους "16" του Champions League

Ο Τζέιμι Κάραγκερ... τρύπησε την δεξιά γάμπα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 6 Μαρτίου.

Οι αρχικές εκτιμήσεις τον ήθελαν έναν μήνα εκτός ή το λιγότερο 3 εβδομάδες, αλλά την Κυριακή προπονήθηκε κανονικά και το απόγευμα της Δευτέρας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

"Είναι πολύ πιθανό να παίξει. Αυτός και ο Μάικλ Κάρικ προπονήθηκαν την Κυριακή. Θα παίξουν και οι δύο αύριο (Τρίτη)", τόνισε ο Φέργκιουσον.

Στην αποστολή είναι ο Αντόνιο Βαλένσια, ο οποίος μετά από πολύμηνη απουσία επέστρεψε στο ματς με την Γουΐγκαν, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ημίχρονο.

"Είναι εξαιρετικό που τον έχουμε ξανά μαζί μας. Το ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσει στην 11άδα. Είναι φανταστικό μπόνους που τον έχουμε και πάλι".

Ο Μάικλ Όουεν προπονήθηκε την Δευτέρα, όχι όμως και ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος είναι εκτός, όπως και ο Παρκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κούστσακ, Φαν ντερ Σαρ, Βίντιτς, Μπράουν, Φάμπιο, Εβρά, Ο'Σέι, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Κάρικ, Γκίμπσον, Γκιγκς, Νανί, Ομπερτάν, Σκόουλς, Βαλένσια, Μπεμπέ, Χαβιέρ Ερνάντες, Μπερμπάτοφ, Όουεν, Ρούνεϊ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ