CHAMPIONS LEAGUE

Μάρκο Στρέλλερ: " Το παιχνίδι του αιώνα για εμάς "

Μάρκο Στρέλλερ: " Το παιχνίδι του αιώνα για εμάς "

Στην μάχη ρίχνονται, στις 21:45, Μπάγερν και Βασιλεία για την πρόκριση στους 8 του Champions League με τους Ελβετούς να δείχνουν αυτοπεποίθηση στην για την νίκη.

Οι Ελβετοί έχοντας νικήσει με 1-0 στην έδρα τους εμφανίζονται έτοιμοι για τον αγώνα που είναι ο πιο σημαντικός που θα έχει δώσει ελβετική ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ και η Βασιλεία ελπίζει στο θαύμα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς δηλώνουν αποφασισμένοι για την πρόκριση. Σε μια από τις δηλώσεις του ο Φόγκελ αναφέρθηκε και στην προσδοκία σε ένα εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά:

"Το θάρρος σε αυτόν τον αγώνα είναι το κλειδί και καθοριστικός παράγοντας για τις δυο πλευρές. Μπορεί να κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Γνωρίζουμε ότι η πίεση θα είναι μεγαλύτερη από το πρώτο παιχνίδι.

Σεβόμαστε την Μπάγερν ως αντίπαλο και θα πρέπει να αντέξουμε στην πίεσή τους. Ωστόσο, δεν θα παρατήσουμε το παιχνίδι. Το καλύτερο για εμάς θα ήταν ένα γκολ εκτός έδρας. Δεν "πετάμε" στα σύννεφα αλλά θα χρειαστούμε και την τύχη με το μέρος μας".

Ο αρχηγός των Ελβετών, Μάρκο Στρέλλερ στην συνέντευξη τύπου είπε: "Είναι το παιχνίδι του αιώνα για εμάς"

Ο Μπος Φόγκελ μίλησε για ηρεμία στο "στρατόπεδο" της Βασιλείας και ότι το άγχος βρίσκεται στην πλευρά της Μπάγερν.

"Εκρηκτικότητα, ακρίβεια και πίστη που να κινεί βουνά" ήταν τα λόγια του Αλεξάντερ Φράϊ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ