CHAMPIONS LEAGUE

Μάρκεβιτς: "Να μην αποκοιμηθούμε στο πρώτο ματς"

Μάρκεβιτς: "Να μην αποκοιμηθούμε στο πρώτο ματς"

Τι είπε ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τις πληροφορίες που έχει συλλέξει, αλλά και για το άδειο γήπεδο

Κακό για την ομάδα χαρακτήρισε την άδεια Τούμπα, ο προπονητής της Μέταλιστ Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος δικαιολόγησε γιατί το ανέφερε αυτό. Ακόμη, επισήμανε την προσοχή στους παίκτες του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ουκρανίας:

Για τις πληροφορίες που μάζεψε για τον ΠΑΟΚ: " Νομίζω ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήρθε κάποιος στο Κίεβο για να μας παρακολουθήσει. Είναι συνηθισμένη πρακτική και εμείς κοιτάμε τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, οργανωμένη και με καλό προπονητή. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση".

Για τη φιλοσοφία της Μέταλιστ στο ματς: "Δεν θα κάνουμε αλλάξουμε ιδιαίτερα το παιχνίδι μας. Ανάλογα με τα στοιχεία που μαζεύουμε θα παίξουμε και εμείς το παιχνίδι μας".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς θεατές και χωρίς επίσημα μας στα πόδια των παικτών του: " Θα προτιμούσα να παίζαμε με κόσμο στην έδρα του αντιπάλου. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν καλύτερα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα είναι πλεονέκτημα για εμάς το άδειο γήπεδο ή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει ακόμη επίσημους αγώνες, σε αντίθεση με εμάς. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεγελαστούμε από το άδειο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν θα βγουν στο γήπεδο για αγγαρεία. Επιμένω ότι οι παίκτες μας πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, να μην αποκοιμηθούμε στο πρώτο ματς".

Για το κίνητρο της Μέταλιστ: " Για εμάς το μεγάλο κίνητρο είναι να προκριθούμε στους ομίλους. Η ίδια η συμμετοχή στο Τσάμπιονς λιγκ αποτελεί ένα ξεχωριστό κίνητρο για την ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ