CHAMPIONS LEAGUE

Λουίς Ενρίκε: "Ξεχωριστά ματς λόγω Γουαρδιόλα"

Barcelona's coach Luis Enrique Martinez stands during the Spanish league football match Granada CF vs FC Barcelona at the Nuevo Los Carmenes stadium in Granada on February 28, 2015.   AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO        (Photo credit should read Jorge Guerrero/AFP/Getty Images)
Barcelona's coach Luis Enrique Martinez stands during the Spanish league football match Granada CF vs FC Barcelona at the Nuevo Los Carmenes stadium in Granada on February 28, 2015. AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO (Photo credit should read Jorge Guerrero/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την ιδιαιτερότητα των δύο αναμετρήσεων με τη Μπάγερν του Πεπ Γουαρδιόλα, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο προπονητή.

"Ο Πεπ είναι φίλος μου. Είναι ο καλύτερος προπονητής, για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει και για τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων του", δήλωσε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League που έφερε αντιμέτωπες Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, για να προσθέσει σε συνέντευξη Τύπου:

"Έιναι ένα ξεχωριστό ματς εξαιτίας του Πεπ, για μένα και για τους παίκτες. Το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Camp Nou συνιστά ένα σπουδαίο ραντεβού για όλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

SINSHEIM, GERMANY - APRIL 18:  Josep Guardiola, head coach of Muenchen gestures during the Bundesliga match between 1899 Hoffenheim and FC Bayern Muenchen at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on April 18, 2015 in Sinsheim, Germany.  (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
SINSHEIM, GERMANY - APRIL 18: Josep Guardiola, head coach of Muenchen gestures during the Bundesliga match between 1899 Hoffenheim and FC Bayern Muenchen at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on April 18, 2015 in Sinsheim, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Θα πάμε στα ματς με τη Μπάγερν με σκοπό να νικήσουμε εντός και εκτός έδρας, δεν αλλάζει τίποτα για μας όσον αφορά στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα.

Θα είναι ξεχωριστό το ματς με τη Μπάγερν, είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τον Γουαρδιόλα και η πρώτη που θα αντιμετωπίσει εκείνος τη Μπάρτσα".

Λουίς Ενρίκε: "Ξεχωριστά ματς λόγω Γουαρδιόλα"

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Champions League και το 2013, με τη Μπάγερν να θριαμβεύει με 4-0 στο Μόναχο στο πρώτο ματς 3-0 στη ρεβάνς της Βαρκελώνης

Ο 44χρονος τεχνικός (ρούκι φέτος στο Champions League) ξεκαθάρισε πάντως ότι αυτό που βρίσκεται τώρα στο μυαλό του δεν είναι τα ματς με τη Μπάγερν αλλά το σαββατιάτικο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ που είναι άκρως σημαντικό στη μάχη του τίτλου:

"Για μας υπάρχει μόνο το ματς με την Εσπανιόλ που είναι ντέρμπι. Η έδρα της Εσπανιόλ είναι πάντα ένα εχθρικό μέρος για μας, γεγονός που νομίζω ότι μας εξυπηρετεί σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ