CHAMPIONS LEAGUE

Λεβαντόφσκι: "Στην 6άδα της Μπουντεσλίγκα ο Ολυμπιακός"

Λεβαντόφσκι: "Στην 6άδα της Μπουντεσλίγκα ο Ολυμπιακός"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός κρατάει την πρόκριση στα χέρια του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελική φάση του EURO 2012.

To εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μπουντεσλίγκα.

Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στους "16" του Champions League ο 23χρονος Πολωνός παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει την κατάσταση στα χέρια του.

" Ο Ολυμπιακός κρατά την κατάσταση στα χέρια του, αλλά όλα θα κριθούν την Τρίτη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα με νίκη επί της Άρσεναλ. Εμείς, όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στη Μαρσέιγ. Γνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ θα παίξει με αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά και αυτοί θα έχουν κίνητρο για να αποδείξουν κάποια πράγματα. Δεν θα αντιμετωπιστεί το παιχνίδι ως αγγαρεία", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News".

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Λεχ Πόζναν ο Ολυμπιακός έχει θέση στη Μπουντεσλίγκα: "Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Και πιστεύω ότι θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα μπορούσε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο. Είναι ισορροπημένη ομάδα και στο ρόστερ της υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου. Οι περισσότεροι είναι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και σίγουρα αυτό κάτι λέει. Τα παιχνίδια μας απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολα. Κάτι σαν τελικοί. Πλέον η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη με τη Μαρσέιγ".

Όσο για το EURO 2012 ο οικοδεσπότης με την εθνική ομάδα της Πολωνίας θα βρει απέναντι του και την εθνική μας ομάδα.

" Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τους συμπατριώτες μας ότι διαθέτουμε καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Ελλάδα από την πλευρά της έχει αποδείξει ότι διαθέτει μία ισχυρή εθνική ομάδα, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου δυνατή και στο EURO 2012", κατέληξε ο Λεβαντόφσκι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ