CHAMPIONS LEAGUE

Λάμπαρντ: "Nίκη με Στεάουα για μια νέα αρχή"

Λάμπαρντ: "Nίκη με Στεάουα για μια νέα αρχή"

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ευελπιστεί η Τσέλσι να πετύχει την πρώτη της νίκη στο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Στεάουα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Με ήττα ξεκίνησε η Τσέλσι τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ήττήθηκε την 1η αγωνιστική με 2-1 στην έδρα της και τώρα ψάχνει το "διπλό" στο Βουκουρέστι απέναντι στην Στεάουα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δηλώνει ότι η Τσέλσι πρέπει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Στεάουα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στον όμιλο ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο των "μπλε", χαρακτηρίζοντας τον σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου.

" Παρότι παίξαμε καλά απέναντι στην Βασιλεία χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα στον όμιλο και μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Πιστεύω στην Τσέλσι και στους παίκτες που έχουν έρθει. Είναι σημαντικό να ακούμε τον Μουρίνιο. Τον σέβομαι. Έχει κάνει καλή δουλειά όχι μόνο στην Τσέλσι αλλά και σε όποια άλλη ομάδα κάθισε στον πάγκο της.

Είμαστε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία αντίπαλο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έδειξε το πρώτο παιχνίδι και μένει να κερδίσουμε το ματς απέναντι στην Στεάουα για να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική καθώς η Στεάουα είναι ομάδα με ιστορία και πολλούς οπαδούς".

Στον πρώτο αγώνα στο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Στεάουα είχε ηττηθεί με 2-0 από την Σάλκε στην Γερμανία.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ