CHAMPIONS LEAGUE

Χαραλαμπίδης: "Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικό φαινόμενο"

Χαραλαμπίδης: "Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικό φαινόμενο"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δηλώνει ότι o ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Λυών.

Ζουν και αναπνέουν για τις αναμετρήσεις με την Λυών οι παίκτες και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Αυτό δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι οι αγώνες με την Λυών σημαίνουν πολλά για την Κύπρο και εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας καθώς δεν υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

" Αυτά τα ματς σημαίνουν πολλά για όλη την Κύπρο. Όλοι ζουν κι αναπνέουν για την ομάδα. Το βιώνω κάθε μέρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικό φαινόμενο. Αποτελεί θέμα συζήτησης στα σπίτια, τα σχολεία, στις δουλειές για κάθε Κύπριο. Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ομάδας, αλλά όλοι.

Ξέραμε πως όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε στους 16 θα είχαμε δύσκολο έργο. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε στη Λιόν ακριβώς ό,τι και απέναντι σε Σαχτάρ, Πόρτο και Ζενίτ. Με τη σωστή προσέγγιση και λίγη τύχη, γιατί όχι;

Εχουμε εξαιρετική χημεία σαν ομάδα και τις ίδιες φιλοδοξίες. Οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες που έχουν εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ. Αυτό το μαγικό ομαδικό πνεύμα πηγάζει από τον προπονητή. Εχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και στη δυνατότητά μας να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη. Κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ