CHAMPIONS LEAGUE

Κέλερ: "Έτσι κι αλλιώς θα υπήρχε μεγάλη πίεση"

Κέλερ: "Έτσι κι αλλιώς θα υπήρχε μεγάλη πίεση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Σάλκε, Γενς Κέλερ, παραδέχθηκε ότι η ατμόσφαιρα στην Σάλκε δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Τζόουνς: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει".

Γενς Κέλερ και Τζερμέιν Τζόουνς αναφέρθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι η Σάλκε είναι αποφασισμένη να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Τζόουνς είπε:

Για το αν υποτιμήθηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι: " Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ, μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, απλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε με την ίδια απόδοση στο δεύτερο μέρος".

Για το κλίμα που υπάρχει στην Σάλκε μετά το κακό ξεκίνημα: " Όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, τόσο οι παίκτες, όσο και οι προπονητές και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε συγκεκριμένο στόχο και θέλουμε να πάμε στους ομίλους".

Για την απουσία του κόσμου: " Η ομάδα έχει προετοιμαστεί γι' αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πολύ καλά περί τίνος πρόκειται, γι΄αυτό και θα προσπαθήσουμε πολύ".

Ο Γενς Κέλερ δήλωσε:

Για την απουσία του κόσμου: " Σίγουρα είναι μία κατάσταση που δεν είναι συνηθισμένη, σε μία προπόνηση έχει περισσότερους θεατές. Η ομάδα μου πρέπει να απομονώσει τελείως τον παράγοντα κόσμο και να συγκεντρωθεί στον στόχο της".

Για την προετοιμασία πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: " Υπήρξαν ομιλίες προς τους παίκτες, πριν το αυριανό παιχνίδι".

Για το αν έχει ξαναπαίξει κεκλεισμένων των θυρών και αν αυτό είναι μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ: " Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ λογάριαζε στους οπαδούς του και θα έχει μειονέκτημα".

Για τους τραυματίες της Σάλκε: " Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί μας, έχουν κάνει προπόνηση, το ποιοι θα παίξουν θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: " Σίγουρα θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Και στην Σάλκε, όμως, το ίδιο πράγμα συμβαίνει, δεν περιμένω εκπλήξεις γιατί ξέρω τους παίκτες του ΠΑΟΚ".

Για την ατάκα του Στέφενς ότι η Σάλκε έχει την πίεση: " Δεν ξέρω. Αυτό που είπε ο Στέφενς η Σάλκε πρέπει, ο ΠΑΟΚ εύχεται, αυτό δεν μπορώ να το πω γιατί δεν ξέρω το σημείο εκκίνησης του ΠΑΟΚ, χαίρομαι, πάντως, που η Σάλκε είναι σε αυτό το σημείο. Σίγουρα το σημείο εκκίνησης δεν είναι το ιδανικό, μην ξεχνάμε, όμως, ότι η Σάλκε πέρσι πήρε 1-1 εκτός και μετά αποκλείστηκε στο σπίτι της".

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Σάλκε και την πίεση που υπάρχει: " Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, έτσι κι αλλιώς η πίεση θα ήταν μεγάλη, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά αυτό δεν αυξάνει την πίεση".

Για τις απώλειες σε περίπτωση αποκλεισμού: " Σίγουρα η πρόκριση θα έχει τρομερά πλεονεκτήματα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και για την ομάδα την ίδια. Θα ήταν πρόκληση και για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης, θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους. Ένας αποκλεισμός σημαίνει ότι τα οικονομικά οφέλη δεν θα είναι τα ίδια, γιατί στο Γιουρόπα Λιγκ είναι περιορισμένα".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: " Και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν ένα πετυχημένο παιχνίδι, εμείς θέλουμε να πάμε νικητές στο σπίτι μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ