CHAMPIONS LEAGUE

Κέλερ: "Δεν είναι καταστροφή το 1-1"

Κέλερ: "Δεν είναι καταστροφή το 1-1"
INTIME SPORTS

Ο Γενς Κέλερ τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν χαρακτήρισε καταστροφικό για την ομάδα του. Τι είπε ο Μπένεντικτ Χέβεντες

Αποστολή στη Γερμανία: Κώστας Πετρωτός

" Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Ασκήσαμε πίεση μπροστά αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Καλύψαμε πολλούς χώρους. Στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε λιγάκι και για 20 λεπτά δεν κάναμε τίποτα.Δεν είναι καταστροφή για μας το 1-1, αλλά φυσικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να δούμε πόσοι παίκτες θα είναι στην διάθεσή μας. Ελπίζω ο Φαρφάν να μην έχει κάτι σοβαρό αλλά ο αστράγαλος είναι ένα ευαίσθητο σημείο", είπε ο τεχνικός της Σάλκε.

Καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ο Μπένεντικτ Χέβεντες, ο οποίος τόνισε ότι οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Συγκεκριμένα, δήλωσε: " Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ενώ, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και φάνηκε ότι θα πετύχουμε κάτι καλό. Δεν τα καταφέραμε, όμως και δεχτήκαμε το γκολ. Έχουμε ελπίδες, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και αυτό το αποτέλεσμα μας έχει απογοητεύσει. Στη ρεβάνς οι πιθανότητες είναι οι ίδιες και για τις δυο ομάδες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ