CHAMPIONS LEAGUE

Κασίγιας: "Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις ανά δύο εβδομάδες"

Κασίγιας: "Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις ανά δύο εβδομάδες"

Ο Ίκερ Κασίγιας ξεκαθάρισε πως δύσκολα βρίσκει κάποιος ρυθμό όταν παίζει κάθε δύο εβδομάδες, ενώ δεν έκρυψε πως έχει πολύ καλή σχέση με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. "Ήταν καθοριστικός" το σχόλιο του Ιταλού τερματοφύλακα για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ίκερ Κασίγιας στην ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους.

Ο Ισπανός μπορεί να μην αποτελεί πλέον τη βασική επιλογή στους περισσότερους αγώνες των Μαδριλένων, όμως, κόντρα στους "μπιανκονέρι" απέδειξε πως παραμένει σε τοπ επίπεδο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως αγωνίστηκε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να βρει ρυθμό από τη στιγμή που παίζει μόνο στους αγώνες του Champions League.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα. Πρέπει να ανεβάσω την απόδοσή μου, αλλά δεν είναι εύκολο όταν αγωνίζεσαι κάθε δύο εβδομάδες. Είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος, αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν" είπε, ενώ για τη σχέση του με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν σχολίασε:

"Με συνεχάρη για το αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι κι ευχόμαστε καλή τύχη ο ένας στον άλλον. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα".

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους είπε για τον Ισπανό: "Ο Κασίγιας πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις και ήταν καθοριστικός για εκείνους. Πώς θα βαθμολογούσα την απόδοσή του; Με επτά στα δέκα".

Επίσης, ο Μπουφόν στάθηκε στην ποιότητα της Ρεάλ: "Με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορείς να φέρεις κάθε αποτέλεσμα, αλλά η ποιότητα των επιθετικογενών παικτών της είναι εντυπωσιακή. Σε κρατούν σε εγρήγορση κάθε φορά που περνούν τη σέντρα γιατί γνωρίζεις πως μπορούν να κάνουν φάση από το πουθενά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ