CHAMPIONS LEAGUE

Ινιέστα: "Είδωλο μου ο Γκουαρδιόλα"

Ινιέστα: "Είδωλο μου ο Γκουαρδιόλα"

Ο Αντρές Ινιέστα χαρακτηρίζει σημαντική προσωπικότητα για την Μπαρτσελόνα τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι αναμνήσεις του Ισπανού από την συνεργασία του με τον νυν προπονητή της Μπάγερν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιστρέφει για πρώτη φορά στο Καμπ Νόου ως προπονητής της Μπάγερν. Ο Ισπανός που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ιστορία του συλλόγου θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς παίκτες που προπονούσε την εποχή που ήταν στους "μπλαουγκράνα".

Ενας από αυτούς ήταν ο Αντρές Ινιέστα. Ο Ισπανός μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν και την επιστροφή του Γκουαρδιόλα, που του φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις από την συνεργασία των δύο πλευρών στο παρελθόν.

" Ο Γκουαρδιόλα ήταν πάντα ο ένας από τους δύο παίκτες που είχα ως είδωλο. Ο άλλος ήταν ο Μίκαελ Λάουντρουπ. Το παιχνίδι της Τετάρτης(6/5) θα είναι γεμάτο αναμνήσεις. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με δύο πολύ δυνατές ομάδες.

Κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του και τις μεθόδους του. Ο Γκουαρδιόλα προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Πάντα σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί η ομάδα του. Είναι προπονητής που έχει απαντήσεις σε ότι αφορά την ομάδα και τις περισσότερες φορές oι απαντήσεις είναι σωστές.

Σαν παίκτης είχε πλήρη αίσθηση του γηπέδου και αυτό τον έχει βοηθήσει και σαν προπονητή. Ήταν σημαντικός προπονητής για την Μπαρτσελόνα. Μάθαμε πολλά από αυτόν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ