CHAMPIONS LEAGUE

Heineken Road to the Final: Πρόβλεψε τα γκολ και ταξίδεψε στην Ίμπιζα!

Heineken Road to the Final: Πρόβλεψε τα γκολ και ταξίδεψε στην Ίμπιζα!

Θες να παρακολουθήσεις τον μεγάλο τελικό του Champions League από την Ίμπιζα; Μπες στο "Heineken Road to the Final", πρόβλεψε ποια ομάδα και πότε θα βάλει γκολ στα ματς του Champions League, μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς και ετοίμασε βαλίτσες!

Το Champions League μπαίνει στη τελική ευθεία και 8 ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν) θα δώσουν τη μάχη τους για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό. Δεν είναι όμως μονάχα οι ομάδες που θα πολεμήσουν για ένα τρόπαιο, αλλά κι εσύ, που μπορείς να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Να παρακολουθήσεις από την μαγευτική Ίμπιζα τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πάρε μέρος ΤΩΡΑ στον παιχνίδι " Heineken Road to the Final ", πρόβλεψε ποια ομάδα και πότε θα βάλει γκολ στη φάση των προημιτελικών και των ημιτελικών του Champions League, συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και ετοίμασε αποσκευές για Ισπανία. Ας δούμε όμως αναλυτικά, ΟΛΕΣ τις πληροφορίες για το παιχνίδι:

Heineken Road to the Final: Πρόβλεψε τα γκολ και ταξίδεψε στην Ίμπιζα!

Τι είναι το "Heineken Road to the Final";

  • Το " Heineken Road to the Final " είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο ο χρήστης, προβλέπει ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη (αν σκοράρει κάποια) και σε ποιο χρονικό σημείο θα μπει το γκολ. Οι προβλέψεις αφορούν τους αγώνες του Champions League στη φάση των προημιτελικών ("8") και των ημιτελικών ("4").

Πως μπορώ να παίξω;

  • Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό (με username και password) ή να συνδεθείς μέσω Facebook, στις επιλογές που θα βρεις στην αρχική σελίδα.

Πόσο διαρκεί το παιχνίδι;

  • Το " Heineken Road to the Final " ξεκινά μετά την κλήρωση για τη φάση των "8" του Champions League (Παρασκευή 21 Μαρτίου) και τελειώνει με την ολοκλήρωση των ημιτελικών του Champions League (Τετάρτη 30 Απριλίου).

Ποιος είναι ο τρόπος βαθμολόγησης;

  • Αν προβλέψεις σωστά την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη κερδίζεις ένα (1) πόντο, ενώ αν προβλέψεις τη χρονική στιγμή (1-15', 16-30', 31'-45' κτλ), κερδίζεις τρεις (3) πόντους. Αν προβλέψεις σωστά και τα 2, τότε τέσσερις (4) πόντοι είναι δικοί σου.

Ποιος κερδίζει;

  • Κατά τη διάρκεια της φάσης των προημιτελικών ("8") και των ημιτελικών ("4") του Champions League θα υπάρχει αναλυτική βαθμολογία, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις τους, καθώς και τις επιδόσεις όλων των χρηστών. Νικητής θα αναδειχθεί, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας;

  1. Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση του Τουρνουά, βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δύο ή και περισσότεροι χρήστες, τότε κερδίζει εκείνος που έχει τα περισσότερα 4άρια. Έχει βρει δηλαδή περισσότερες φορές ΚΑΙ την ομάδα ΚΑΙ την χρονική διάρκεια που θα μπει το γκολ.
  2. Αν προκύψει ισοβαθμία και με τα παραπάνω δεδομένα, τότε θα κερδίσει αυτός, που έχει περισσότερα τριάρια. Έχει προβλέψει δηλαδή, περισσότερες φορές τη χρονική διάρκεια που θα μπει το πρώτο γκολ.
  3. Εφόσον και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, τότε θα γίνει κλήρωση.

Το δώρο

O νικητής κερδίζει ένα 1 πακέτο φιλοξενίας στην Ίμπιζα, από όπου θα παρακολουθήσει τον τελικό UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στις 24/5/2014 στη Λισσαβώνα και περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Αεροπορικά εισιτήρια από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος για την Ίμπιζα μετ’ επιστροφής,
  2. Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο (Παρασκευή 23/5/2014 και Σάββατο 24/5/2014),
  3. Μεταφορές,
  4. Δραστηριότητες,
  5. Πρωινό, γεύμα, δείπνο,
  6. Είσοδος στα σημεία συνάντησης.
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ