CHAMPIONS LEAGUE

Η άφιξη της Μπριζ στην Αθήνα

Η άφιξη της Μπριζ στην Αθήνα

Η αποστολή της Μπριζ έφτασε στην Αθήνα εν μέσω υψηλής θερμοκρασίας και οι ποδοσφαιριστές αναρωτιόνταν εάν θα αγωνιστούν υπό αυτές τις συνθήκες. Το Sport24.gr ήταν παρών, συνομίλησε με τον υπαρχηγό Βίκτορ Βάθκεθ και μεταφέρει τις ανησυχίες των μελών της αποστολής.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) η αποστολή της Μπριζ, η οποία έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με πτήση τσάρτερ. Το Sport24.gr ήταν παρών στην άφιξη και σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις τους από τη χώρα μας.

Αμέσως μετά την έξοδο τους από το αεροσκάφος, οι επιβιβασθέντες αισθάνθηκαν για τα καλά τη ζέστη της πρωτεύουσας και έσπευσαν να εισέλθουν στα πούλμαν που τους περίμεναν για να τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν.

Χαρακτηριστικά, οι ποδοσφαιριστές ρωτούσαν τους Έλληνες συνοδούς για τις προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ώρα του παιχνιδιού και η απάντηση ότι η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ανάλογα επίπεδα (ίσως και πιο θερμά), δεν τους ικανοποίησε καθόλου.

Ο Ισπανός χαφ και υπαρχηγός της Μπριζ, Βίκτορ Βάθκεθ αρνήθηκε ευγενικά να αναφερθεί στο παιχνίδι, δεν παρέλειψε, όμως, να σχολιάσει την ατμόσφαιρα στον αττικό ουρανό. "Πολύ ζέστη έχετε, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο", τόνισε ο Βάθκεθ.

Στην επισήμανση ότι θα συναντήσει παρόμοιες συνθήκες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" λόγω των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός χαμογέλασε. "Για αυτό έχουμε προετοιμαστεί, η ζέστη μας αιφνιδίασε" ήταν η σύντομη απάντηση του.

Αποχωρώντας, ο Βάθκεθ πρόσθεσε χαριτολογώντας: "Σκέψου ότι αναχωρήσαμε φορώντας μπουφάν και τώρα φοράμε ένα μπλουζάκι και έχουμε σκάσει". Πραγματικά, στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η βελγική ομάδα, αναρτήθηκε και η σχετική φωτογραφία από την αναχώρηση της με μακρυμάνικα μπουφάν.

Ο πανύψηλος Βέλγος επιθετικός Τομ Ντε Σούτερ, μίλησε την ίδια ώρα σε έναν συμπατριώτη του δημοσιογράφο και εξήγησε ότι η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένων των συγκυριών που έχουν διαμορφωθεί.

"Πρέπει να καταφέρουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι τους. Με την ισοπαλία θα είμαστε ικανοποιημένοι, μπορούμε να το τελειώσουμε στην έδρα μας. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τόσους τραυματισμούς, όμως, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας" ήταν η δήλωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ομάδα συνοδεύουν πολλά διοικητικά στελέχη με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Μπαρτ Φερχάεγκε και αρκετοί οπαδοί. Στο χώρο της εξόδου, περίμεναν 9 πολυτελή τζιπ, προκειμένου να παραλάβουν τους Βέλγους εκδρομείς, οι οποίοι μάλλον είναι... φορτωμένοι με ευρώ.

Επίσης, οι διοικητικοί και οι φίλαθλοι έδειξαν και για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, εκφράζοντας αρκετές απορίες προς τους Έλληνες συνοδούς τους. Είχαν μία ελαφρά ανησυχία για το επίπεδο ασφαλείας, όμως, έλαβαν καθησυχαστικές απαντήσεις.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ