CHAMPIONS LEAGUE

Γκριεζμάν: "Δεν υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό"

Γκριεζμάν: "Δεν υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τον Ολυμπιακό και έπλεξε το εγκώμιο των φίλων του μετά την ήττα της Ατλέτικο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό, μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής μας για το ότι πρόκειται για εξαιρετική ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο αυτό.

Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, πρέπει να διορθωθούμε και να επανέλθουμε στο επόμενο ματς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Σημειώνεται πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ένα πολύ κρίσιμο ματς να δώσει στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League καθώς υποδέχεται στο "Βιθέντε Καλδερόν" την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους.

Κόκε: "Σημαντικός ο αγώνας με τη Γιουβέντους στο Καλδερόν"

Ο Κόκε επαίνεσε τη δουλειά του Ολυμπιακού και παραδέχθηκε πως ο επόμενος αγώνας με τη Γιουβέντους στο "Βιθέντε Καλδερόν" θα είναι " πολύ σημαντικός".

" Κάναμε τρία λάθη και το εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Μπήκαν πολύ επιθετικά στον αγώνα, δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ. Μετά ήρθε και το δεύτερο και έπρεπε να αντιδράσουμε, αλλά δεν είχαμε τύχη. Γνωρίζουμε πως είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν θέλουμε να περάσουμε. Ο εντός έδρας αγώνας με τη Γιουβέντους είναι σημαντικός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ