CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Δείξαμε ποιοι είμαστε"

Barcelona's coach Pep Guardiola gestures during the Champions League semi-final second leg football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 3, 2011. AFP PHOTO/LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
Barcelona's coach Pep Guardiola gestures during the Champions League semi-final second leg football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 3, 2011. AFP PHOTO/LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πάρα πολύ χαρούμενος από την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της διοργάνωση, παρόλο που η ομάδα του δεν κέρδισε τον αγώνα.

"Την Κυριακή άφησα κάποιους παίκτες εκτός αποστολής για τον αγώνα εναντίον της Εσπανιόλ. Το πληρώσαμε και χάσαμε. Μετά το τέλος εκείνης της αναμέτρησης τους είπα πως πάμε για να κερδίσουμε την Ρεάλ", τόνισε.

Επίσης ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" μίλησε για τον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέροντας πόσο δύσκολος είναι αλλά και πόσο όμορφος συνάμα.

"Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ ωραίο, από όλες τις πλευρές του. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μας κάνουν κριτική" .Ενώ μίλησε και για το Μουρίνιο λέγοντας: "Θα προτιμούσα σίγουρα να βρισκόταν στον πάγκο, αλλά και εγώ έχω τιμωρηθεί και έχω δει αγώνες από την κερκίδα", πρόσθεσε.

"Χρειαζόμαστε τέσσερις βαθμούς για να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Φαντάζει εύκολη η υπόθεση για μας αλλά δεν είναι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι", τόνισε

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ