CHAMPIONS LEAGUE

Γκούντγιονσεν:"Έχει δείξει ότι μπορεί η Τσέλσι"

Γκούντγιονσεν:"Έχει δείξει ότι μπορεί η Τσέλσι"
INTIME SPORTS

Ο άσος της ΑΕΚ, Έϊντουρ Γκούντγιονσεν κατέθεσε στο BBC τα προγνωστικά του για την ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

Ο Ισλανδός, ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στους Καταλανούς, όσο και στους "μπλε" του Λονδίνου έδωσε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην Τσέλσι.

Παράλληλα, μίλησε και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αναμετρήσεις τόσο υψηλού επιπέδου.

"Η Τσέλσι απέκτησε μεγάλη ελπίδα με τον τρόπο που αμύνθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Προκάλεσε λίγο την τύχη της αλλά πίστεψε στη νίκη".

Ο Γκούντγιονσεν τόνισε πως εάν η Τσέλσι επιδείξει ανάλογη αυτοσυγκέντρωση στα μετόπισθεν, όπως στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τότε θα έχει ελπίδες πρόκρισης.

"Στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν τακτικά οργανωμένοι. Περιόρισαν τον χώρο για την Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να το κάνει αυτό για 90 λεπτά στο Καμπ Νου. Είναι δύσκολη αποστολή αλλά το έχει κάνει ήδη μία φορά".

Ο 33χρονος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεισφορά του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην Τσέλσι σημειώνοντας πως μπορεί να φτάσει στον τελικό.

" Νομίζω ότι έχει δείξει ότι μπορεί. Ήδη έχει αλλάξει την τύχη της ομάδας, η οποία παλεύει με αξιώσεις για την τέταρτη θέση, ενώ έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ βρίσκεται και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει πάρει κάποιες τολμηρές αποφάσεις και οι παίκτες δουλεύουν για χάρη του. Κάνει την δουλειά όπως αυτός θεωρεί ότι είναι σωστή και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά".

Τέλος μίλησε και για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο "Καμπ Νου".

"Είναι μαγικές βραδιές. Ο κόσμος υποστήριζε θερμά την ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι απαιτητικό κοινό, ειδικά στο πρωτάθλημα, θέλει να τους ικανοποιείς. Αλλά όταν γνωρίζουν ότι η ομάδα τους χρειάζεται πραγματικά βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ