CHAMPIONS LEAGUE

Γκονσάλο Σάντος: "Χαίρομαι που βρίσκω ξανά Σίλβα και Σεμπά"

Γκονσάλο Σάντος: "Χαίρομαι που βρίσκω ξανά Σίλβα και Σεμπά"

Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Γκονσάλο Σάντος, εκθειάζει μέσα από το Sport24.gr τον πρώην τεχνικό του, Μάρκο Σίλβα, τον οποίο θα συναντήσει ως αντίπαλο, αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στα ματς του Champions League.

Ο Γκονσάλο Σάντος σχολιάζει στο Sport24.gr την κλήρωση του Champions League, που φέρνει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο δρόμο του Ολυμπιακού, μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ. Ο πρώην παίκτης του Μάρκο Σίλβα στην Εστορίλ, αναγνωρίζει ότι Μπάγερν, Άρσεναλ και Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο από την κροατική ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες θα παλέψουν σε όλα τα ματς.

Γκονσάλο Σάντος: "Χαίρομαι που βρίσκω ξανά Σίλβα και Σεμπά"

"Είναι δύσκολος όμιλος, όπως όλοι στο Champions League. Πρώτα ξεχωρίζει η Μπάγερν, μία ομάδα που είναι το φαβορί όχι μόνο να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και να πάρει το τρόπαιο. Έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα υποψήφια να το ξανακάνει. Μετά είναι η Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός. Τους γνωρίζουμε και τους δύο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καλές εμφανίσεις και τώρα με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα."

Ποιος, όμως, είναι στα αλήθεια ο στόχος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Τον έχει πετύχει με την είσοδό της στους ομίλους, ή θα πάει για το κάτι παραπάνω; Δείτε τί δήλωσε ο 28χρονος Πορτογάλος χαφ στο Sport24.gr:

"Ουσιαστικά πετύχαμε το στόχο μας, καθώς είμαστε στους ομίλους του Champions League. Θέλουμε να παλέψουμε όλα τα ματς και να αφήσουμε μία καλή εικόνα σ' όλη την Ευρώπη. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι πανίσχυρη, η Άρσεναλ το ίδιο, ο Ολυμπιακός ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς. Από την άλλη, επιμένω, όλα είναι θεωρητικά. Φαβορί και αουτσάιντερ φαίνονται στο γήπεδο, και μόνο σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε στο Europa League, αν δεν καταφέρουμε κάτι περισσότερο."

Γκονσάλο Σάντος: "Χαίρομαι που βρίσκω ξανά Σίλβα και Σεμπά"

O Γκονσάλο Σάντος προπονήθηκε τρία χρόνια, κάτω από τις οδηγίες του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Τι πιστεύει για τον συμπατριώτη, πρώην προπονητή του; Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

"Γνωρίζω τον Μάρκο, ήταν προπονητής του στην Εστορίλ. Φανταστική κίνηση, από τον Ολυμπιακό, η πρόσληψή του. Είναι ένας προπονητής που βρίσκεται πάντα κοντά στους παίκτες του. Που έχει ως κύριο δόγμα του, την κατοχή της μπάλας. Εξάλλου το έχει αποδείξει, η μέχρι τώρα πορεία του. Δεν είναι τυχαία αυτά που έκανε στην Εστορίλ, ούτε στη Σπόρτινγκ που της έδωσε τρόπαιο μετά από τόσα χρόνια"

Κρίσιμα ματς; Σε Πειραιά, Μόναχο, Λονδίνο και Ζάγκρεμπ. Ποια, όμως, είναι τα πιο κρίσιμα; Σε ποια θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ή στο Europa League; O 26χρονος Πορτογάλος χαφ της Ντίναμο Ζάγκρεμπ εξηγεί:

"Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Να πάρουμε ο,τι μπορούμε μέσα στο Ζάγκρεμπ. Από την άλλη ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο στο Λονδίνο και στο Μόναχο. Στον Πειραιά γνωρίζουμε πόσο φανατικοί είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση όλα τα ματς, είναι δύσκολα."

Γκονσάλο Σάντος: "Χαίρομαι που βρίσκω ξανά Σίλβα και Σεμπά"

Πέρα από τον Μάρκο Σίλβα, θα συναντήσει ξανά και τον Σεμπά. Γνωρίζει κάποιους άλλους από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο; Τί του έχει πει ο Πάουλο Μασάντο, που γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό; Ποιο είναι το κλίμα που μεταφέρει στους Κροάτες;

"Ναι το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, είναι ισχυρότερη ομάδα. Με μεγαλύτερη εμπειρία. Πέρα από τον Μάρκο γνωρίζω τον Σεμπά, τον Ντα Κόστα. Ο Πάουλο (Μασάντο) μας έχει μιλήσει για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους τους. Ειδικά στα εντός έδρας ματς, δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Ευχάριστο, μόνο, είναι το γεγονός ότι θα συναντήσω παλιούς φίλους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ