CHAMPIONS LEAGUE

Γιλμάζ: "Δε συγκρίνομαι με τον Ρονάλντο"

Γιλμάζ: "Δε συγκρίνομαι με τον Ρονάλντο"

Ο Μπουράκ Γιλμάζ, πρώτος σκόρερ του Champions League μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δήλωσε πως θα ήταν αναιδές να συγκριθεί με τον Πορτογάλο.

Φανταστική χρονιά πραγματοποιεί ο Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος σκοράρει με εντυπωσιακούς ρυθμούς τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Αυτό σε συνδυασμό με την επικείμενη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατασαράι έχει κάνει κάποιους να τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού οι δυο τους μοιράζονται τη θέση του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του κράτησε χαμηλά τον πήχη και δε θέλησε να δώσει περαιτέρω συνέχεια γνωρίζοντας πως ο Πορτογάλος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

"Πολλοί με συγκρίνουν με τον Ρονάλντο. Ωστόσο, εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο σταρ. Θα ήταν αναιδές εκ μέρους μου να συγκριθώ μαζί του.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είμαι ούτως ή άλλως περήφανος και μόνο λόγω της σύγκρισης. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον αντιμετωπίσω".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ