CHAMPIONS LEAGUE

Φουστέρ: "Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"

Φουστέρ: "Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ στάθηκε στην πικρή γεύση που άφησε σε όλους το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του "Παρκ ντε Πρενς" και έδωσε το σύνθημα πρόκρισης στο ματς με την Άντερλεχτ. "Μας μένει ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε", τόνισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

"Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει ένα βαθμό σε ένα γήπεδο τόσο δύσκολο όπως αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να μας μείνει ότι είμαστε ζωντανοί ακόμα στην διοργάνωση, εξαρτώμαστε από τον εαυτό μας", τόνισε αρχικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί ΣΖ και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα πρόκρισης στο ματς του Φαλήρου με την Άντερλεχτ:

"Ακόμα και αν φέρναμε ισοπαλία, πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ. Πρέπει να σκεφτούμε ότι μας μένει ένα παιχνίδι ακόμα. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, έχουμε το τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης στην έδρα μας και είναι σαν τελικός για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρο ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Μια μέρα ακόμα ο κόσμος ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους ακόμα μια φορά, δεν μένει παρά να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χωρίς όρους υποστήριξη και ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να δουν μια νίκη σήμερα".

Ντομίνγκες: "Μας μένει ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε"

Από την πλευρά του ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες τόνισε τα εξής:

"Είναι κρίμα, κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μας ξέφυγε τελευταία στιγμή από έλλειψη συγκέντρωσης. Σε τέτοιο επίπεδο αγώνων πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος και εμείς κάναμε λάθος εκεί που δεν πρέπει να κάνουμε.

Τώρα μας μένει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να κερδίσουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας για την στήριξη και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ