CHAMPIONS LEAGUE

"Φλέγεται το Μόναχο"

"Φλέγεται το Μόναχο"

Η πρόκριση με εμφατική νίκη της Ρεάλ στο Μόναχο, αντιμετωπίστηκε με πηχυαία πρωτοσέλιδα από τον μαδριλένικο και όχι μόνο, Τύπο.

Οι περισσότερες ισπανικές εφημερίδες κάνουν λογοπαίγνιο με την προ μιας εβδομάδας, πρόκληση από τον Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, παίρνοντας την δική τους εκδίκηση, οι πολιτικές αφήνουν την κρίση και κυκλοφορούν σε στυλ αθλητικό ενώ στην Βαρκελώνη (δεν) συμπάσχουν με το ναυάγιο του Πεπ Γουαρδιόλα.

Η "Marca",δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης και μόνο έκπληξη προκαλεί το αφιερώνει και λίγο χώρο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενθαρρύνοντας της για την μάχη με την Τσέλσι. "Ήδη στην Λισσαβόνα" είναι ο τίτλος, με εκτενή αναφορά στην εμφατική νίκη της "βασίλισσας", με το 4-0 σε πηχυαίους τίτλους, εκεί όπου πότε δεν έχει κερδίσει κανείς, σε μία μικρή γωνία βρίσκει λίγο χώρο και ο "ήρεμος άνθρωπος" Αντσελότι.

"Φλέγεται το Μόναχο"

Η "As'' παίζει με τα λόγια του Ρουμενίγκε και διαπιστώνει ότι "Εφλέχθη η Μαδρίτη", κάνοντας αναφορά σχετικά με τα όσα είχε πει ο Γερμανός την προηγούμενη εβδομάδα για "κάψιμο δέντρων". αποδίδοντάς του ειρωνικά δίκιο.

"Φλέγεται το Μόναχο"

Η κορυφαία εφημερίδα της χώρας "El pais" παραμερίζει τις θέσεις εργασίας που χάνονται κάθε μέρα, χωρίζει την πρώτη σελίδα στα δύο και κάνει μνεία σε με μία "αξιομνημόνευτη Ρεάλ που θα παλέψει για το δέκατο"

"Φλέγεται το Μόναχο"

Η "ABC" βιάζεται λίγο, δεν περιμένει τον αποψινό έταιρο ημιτελικό και λέει ότι η "Ρεάλ ήδη στον τελικό περιμένει την Ατλέτι(κο)"

"Φλέγεται το Μόναχο"

Η "La Razon", παίζει και αυτή με τα λόγια του Ρουμενίγκε λέγοντας ότι η Ρεάλ έβαλε φωτιά (πυρκαγιά) στο Μόναχο", ενώ ακόμη και στην "Φωνή της Γαλικίας" παραμερίζουν λίγο τα περί Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και κάνει πρωτοσέλιδο την νίκη επί του Γουαρδιόλα.

"Φλέγεται το Μόναχο"
"Φλέγεται το Μόναχο"

Λίγο πιο βόρεια, στην Καταλονία έχουν τα προβλήματά τους, να μαζεύονται το ένα πίσω από το άλλο, δεν θα μπορούσαν να βάλουν πρωτοσέλιδο την μισητή γι αυτούς Καστίλλη.

Η ''Sport", κάνει λόγο για "εξευτελισμό της Μπάγερν του Πεπ Γουαρδιόλα" ενώ στην ίδια πόλη, την Βαρκελώνη η "Mundo Deportivo", μιλάει για "ναυάγιο" του Πεπ.

"Φλέγεται το Μόναχο"
"Φλέγεται το Μόναχο"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ