CHAMPIONS LEAGUE

Έντμαρ: "Σοβαροί και στη ρεβάνς"

Έντμαρ: "Σοβαροί και στη ρεβάνς"

Ο ποδοσφαιριστής της Μέταλιστ, Έντμαρ, τόνισε ότι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Τι είπε για την άδεια Τούμπα και την παρθενική του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί η Μέταλιστ να έχει το σημαντικό προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ για την πρόκριση, αλλά αυτό δεν καθυσηχάζει τους Ουκρανούς, οι οποίοι σε κάθε τους δήλωση τονίζουν ότι υπάρχει και ο επαναληπτικός.

Το ίδιο δηλώνει και ο Έντμαρ, ενώ μιλάει για το πρώτο παιχνίδι, αλλά και την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχικά, δήλωσε ο Έντμαρ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

" Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για έμενα το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και στα προκριματικά. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Μέχρι τώρα κάναμε το πρώτο βήμα από τα τέσσερα".

- Η νίκη σας έδωσε αυτοπεποίθηση, είναι τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός;

" Όχι, δεν είναι τυπική διαδικασία. Πήραμε μία νίκη που μας έδωσε το προβάδισμα, αλλά υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα".

- Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη έγινε χωρίς θεατές, βοήθησε αυτό τη Μέταλιστ;

" Η έλλειψη των οπαδών δε βοήθησε τον ΠΑΟΚ να παίξει σκληρά. Η συνάντηση έγινε σε κενές κερκίδες, λες και παίζαμε ένα φιλικό αγώνα. Αυτό δε βοήθησε τη Μέταλιστ, γιατί με τον κόσμο παρών μπορεί να παίζαμε καλύτερα".

- Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Μίρον Μάρκεβιτς δήλωσε ότι η ομάδα σου έπρεπε να παίξει καλύτερα.

" Συμφωνώ με τον προπονητή μας. Εμείς γνωρίζουμε τη δύναμη μας, μπρούμε να παίζουμε καλύτερα".

- Κατά την άφιξη σας στο Χάρκοβο σας περίμεναν οι οπαδοί σας;

" Φτάσαμε νωρίς το πρωί και κοιμόντουσαν (γέλια)".

- Στην αρχική ενδεκάδα της Μέταλιστ βρέθηκαν έντεκα ξένοι (μόνο εσύ και ο Ντισλένκοβιτς έχετε ουκρανική υπηκοότητα). Αυτή η κατάσταση συνηθίζεται στην ομάδα σας;

" Έχουμε πολλούς ξένους παίκτες. Ωστόσο, όλοι οι οπαδοί μας αγαπούν τους παίκτες, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Αυτό που έχει σημασία είναι να παλεύουν οι παίκτες για το σύλλογο".

- Στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μέταλιστ είναι πιθανό να κληρωθεί με τη Ζενίτ. Έχετε σκεφτεί μια τέτοια προοπτική;

" Ας μην κάνουμε σχέδια. Με τη Ζενίτ για να παίξουμε πρέπει πρώτα να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πως να κάνουμε σχέδια αν δεν περάσουμε το «Δικέφαλο»".

- Αν πάρετε την πρόκριση με ποια από τις Άρσεναλ, Μίλαν, Σάλκε και Ζενίτ θα ήθελες να κληρωθείτε;

" Η Ζενίτ έχει μεγάλη παράδοση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι για να διαλέξουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ