CHAMPIONS LEAGUE

Ενθουσιασμένος ο Νο1 οπαδός της Μίλαν!

Ενθουσιασμένος ο Νο1 οπαδός της Μίλαν!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε μετά από πολύ καιρό στο "Σαν Σίρο" και γνώρισε από κοντά και τον Πάολο Μαλντίνι. Στην αντίπερα όχθη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Χόρχε Λορένθο παρηγόρησε τον Ντάνι Άλβες.

Η Μίλαν συγχαίρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε κάθε του επιτυχία και ο Σέρβος δάνεισε λίγη από την... αστερόσκονη του στους "ροσονέρι την Τετάρτη (20/2) στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League.

Μετά από αρκετούς μήνες ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο βρέθηκε στις κερκίδες του "Σαν Σίρο" συνοδευόμενος από τον αδερφό του και επίσης τενίστα, Μάρκο Τζόκοβιτς και τον Σερβοβόσνιο ποδοσφαιριστή Νέβεν Μάρκοβιτς.

" Νικήσαμε, ήταν μεγάλος αγώνας και πραγματικά τον απόλαυσα", έγραψε στο Twitter μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αποδείχθηκε πως το ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο ήταν το δώρο του "Νόλε" στον Μάρκοβιτς για τα 26α γενέθλια του.

Η βραδιά της παρέας των Σέρβων έγινε ακόμα καλύτερη, όταν συνάντησαν από κοντά τον μεγάλο αρχηγό των "ροσονέρι", Πάολο Μαλντίνι και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ενθουσιασμένος ο Νο1 οπαδός της Μίλαν!

Ο Τζόκοβιτς δεν θα βρίσκεται στο "Καμπ Νου" στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου, αφού θα παίζει στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.

Εκείνος που "δεσμεύθηκε" να στηρίξει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και στον επαναληπτικό του 0-2 είναι ο Χόρχε Λορένθο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, ωστόσο είναι φανατικός υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα και μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης.

Μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και "παρηγόρησε" τον φίλο του, Ντάνι Άλβες. Ο οδηγός από τη Μαγιόρκα χαρακτήρισε εκπληκτική τη βραδιά και έδωσε συγχαρητήρια στη Μίλαν για τη νίκη της.

Ενθουσιασμένος ο Νο1 οπαδός της Μίλαν!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ