CHAMPIONS LEAGUE

Ενρίκε: "Η Μπάγερν μπορεί να μας κάνει την ζημιά"

Ενρίκε: "Η Μπάγερν μπορεί να μας κάνει την ζημιά"

Ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό των παικτών του εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Αισιόδοξος αλλά και μετρημένος εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν 3-0 στο πρώτο ματς και έχουν ισχυρό αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό.

" Αν ο Γκουαρδιόλα είπε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στις αντεπιθέσεις τότε αποδεχόμαστε την άποψη του. Θέλουμε να επικεντρωθούμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση γιατί αν μας ενδιαφέρει μόνο η άμυνα τότε δεν θα έχουμε ελπίδες να βάλουμε γκολ.

Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν υπομονή και ψυχραιμία στο παιχνίδι τους. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Μπάγερν και δεν θα τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.

Η Μπάγερν έχει την ποιότητα να μας κάνει ζημιά. Το σημαντικό είναι να έχουμε κίνητρο. Είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Ξέρω τι θα προσπαθήσει να κάνει ο Γκουαρδιόλα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ