CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Δώνης: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε πως το μυαλό των παικτών του ήταν στο επόμενο ματς του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα από τον Άγιαξ.

"θεωρώ αυτό που έγινε μετά το 2ο γκολ που δεχτήκαμε ήταν καθοριστικό γιατί ξέραμε πως θα έπρεπε να διεκδικήσουμε την νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αδικείται η προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο μέρος όμως. Η φάση του πέναλτι μας χάλασε την ψυχολογία, προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά το δεύτερο μέρος αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ για την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Για τους λόγους της ήττας, δήλωσε: "Ουσιαστικά μετά από αυτό παρατήσαμε το παιχνίδι και σκεφτήκαμε άλλα πράγματα και συγκεκριμένα το παιχνίδι της Δευτέρας με αποτέλεσμα να δεχτούμε μια βαριά ήττα.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που μας πήραν σε αυτό τον ωραίο δρόμο, τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη αυτή την διαδρομή και νομίζω ότι και η ομάδα έδειξε σε αυτή την προσπάθεια απέναντι σε μεγαθήρια πως δίκαια βρισκόταν σε τέτοιους ομίλους και πρέπει να διεκδικήσουμε και του χρόνου κάτι ανάλογο".

Τέλος για τη νέα χρονιά, είπε : "Το σημαντικό είναι τα επόμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος και η διακοπή για να δώσουμε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν μετά τις διακοπές για να επιστρέψουν στις δυνάμεις τους και να δείξουν την ποιότητα τους και όχι ποιές κινήσεις θα γίνουν τον Ιανουάριο".

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του στο balla.com.cy

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ