CHAMPIONS LEAGUE

Δεν άρεσε στη Μέταλιστ η ένσταση του ΠΑΟΚ

Δεν άρεσε στη Μέταλιστ η ένσταση του ΠΑΟΚ

Η τοποθέτηση της επίσημης Μέταλιστ για την κίνηση του ΠΑΟΚ να καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ουκρανικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να είναι κατοχυρωμένος σε περίπτωση που η ουκρανική ομάδα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η επίσημη Μέταλιστ, πάντως, δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς "Δικεφάλου", κάτι που φαίνεται και από την ανάρτηση στην οποία προχώρησε στο facebook.

Σε αυτήν αναφέρεται: "Πολλή συζήτηση γίνεται σχετικά με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Champions League, λόγω της απόφασης του CAS. Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπέβαλλε όλα τα νομικά έγγραφα για να πετύχει αυτό το σκοπό και να είναι μαζί με την ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς στην κλήρωση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μήπως οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι αν προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό τον τρόπο;" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ