CHAMPIONS LEAGUE

“Αυτά γίνονται. Να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ τη Ρεάλ όχι!”

“Αυτά γίνονται. Να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ τη Ρεάλ όχι!”
ΑΠΟΕΛ

Απίθανο είναι σύμφωνα με το goal.com να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε 10 απίστευτα πράγματα που είναι πιο εφικτό να συμβούν.

Μπορεί η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ να είναι εντυπωσιακή, αλλά μία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία υποδέχεται την Τρίτη (27/3), μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται δημοσίευμα του goal.com, το οποίο παραθέτει 10 απίστευτα γεγονότα που θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν από μία νίκη του ΑΠΟΕΛ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως θα ήταν πιο εύκολο σε σχέση με μία νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ισπανικής ομάδας να συμβούν τα παρακάτω:

Να παραδεχτεί ο Χάουαρντ Γουέμπ πως είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος διαιτητής έχει κατά καιρούς ευνοήσει αρκετά τη συγκεκριμένη ομάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως είναι υποστηρικτής των “κόκκινων διαβόλων”.

Να συμφιλιωθούν οι Πατρίκ Εβρά και Λουίς Σουάρες, δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα μαχαίρια μετά τη ρατσιστική επίθεση του Ουρουγουανού στο Γάλλο.

Να παραδεχτεί ο Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση ήττας πως αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ο Μάσιμο Μοράτι, πρόεδρος της Ίντερ, να επιβεβαιώσει πως η ομάδα του ήταν μπλεγμένη στο σκάνδαλο Calciopoli.

Να βρει ο Αντριάνο μία ήσυχη και καλή κοπέλα και να εγκαταλείψει τη ζωή που κάνει τώρα.

Να κατακτήσει την Μπουντεσλίγκα η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η γνωστή και ως “Neverkupen”, αφού δεν έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Να απορρίψει ο Νεϊμάρ τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που μάχονται για την απόκτησή του, για λογαριασμό της Ανζί.

Να παραδεχτεί ο Πελέ πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον οποίο έχουν χείριστες σχέσεις, είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον ίδιο.

Να ολοκληρώσει το παιχνίδι αντίπαλος της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ με 11 ποδοσφαιριστές.

Να σταματήσει να παίζει ξύλο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τους συμπαίκτες του (σ.σ. στα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Μίλαν έχει ήδη πλακωθεί με τρεις εξ αυτών).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ