CHAMPIONS LEAGUE

Αυτά είναι τα αγαπημένα "θύματα" του Μέσι

Αυτά είναι τα αγαπημένα "θύματα" του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μετράει πλέον 8 γκολ κόντρα στην Άρσεναλ και επιβεβαίωσε πως λατρεύει να σκοράρει απέναντί της. Δείτε ποιες ομάδες έχουν δεινοπαθήσει όταν αντιμετωπίζουν τον Αργεντινό, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός (videos).

Μπορεί μέχρι πρότινος να μην είχε πετύχει ούτε ένα γκολ σε έξι συνολικά ραντεβού του με τον Πετρ Τσεχ όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για τον Λιονέλ Μέσι όταν έχει απέναντί του την Άρσεναλ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει δημιουργήσει μία τρομερή για αυτόν παράδοση κόντρα στους "κανονιέρηδες" όσον αφορά στο σκοράρισμα και φρόντισε να τη συνεχίσει και το βράδυ της Τρίτης στο "Emirates Stadium".

Το φρούριο της Γιουβέντους και το ιστορικό Νο 10.000 του Μέσι

Με τα γκολ που σημείωσε στο 71ο και στο 83ο λεπτό ( και με τα οποία χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε) ο "Pulga" έφτασε τα 8 συνολικά κόντρα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ σε 5 αναμετρήσεις (έχει και 1 ασίστ), με την Άρσεναλ να είναι πλέον μαζί με τη Μίλαν οι μόνες ομάδες που έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται τόσες πολλές φορές από τον Μέσι για το Champions League.

Αυτά είναι τα αγαπημένα "θύματα" του Μέσι

Ακολουθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις "ασπιρίνες" να έχουν μαζέψει επτά φορές τη μπάλα από τα δίχτυα τους μετά από προσπάθειες του Μέσι ενώ η τέταρτη ομάδα της λίστας είναι ο Άγιαξ, με τον 28χρονο άσο των "μπλαουγκράνα" να μετράει 6 γκολ εις βάρος του "Αίαντα" στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτά είναι τα αγαπημένα "θύματα" του Μέσι

Όσον αφορά δε στα γκολ του Μέσι σε συνάρτηση με τα λεπτά συμμετοχής (αν ληφθούν υπόψη ομάδες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει σε τουλάχιστον δύο ματς), η Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι η "αγαπημένη" του ομάδα καθώς πετυχαίνει απέναντί της 2,33 γκολ μέσα στο 90λεπτο (!), ενώ ακολουθούν στη λίστα Άγιαξ (2,20 γκολ ανά 90λεπτο), Άρσεναλ (1,61) και Παναθηναϊκός (1,22).

Τα δύο γκολ του Μέσι κόντρα στον Πετρ Τσεχ:

Το κρεσέντο του Μέσι με τα 4 γκολ κόντρα στην Άρσεναλ το 2010:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ