CHAMPIONS LEAGUE

"Ασταμάτητος και στο Playstation o Μέσι"

"Ασταμάτητος και στο Playstation o Μέσι"
Μεξές

Ακόμα και στο Playstation είναι δύσκολο να σταματήσει κανείς τον Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τον Φιλίπ Μεξές. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γάλλος για τον Αργεντινό και την Μπαρτσελόνα.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ λαμβάνει χώρα την Τετάρτη (28/3) στο Μιλάνο.

Ο λόγος για τη μονομαχία της Μίλαν των επτά τίτλων στην εν λόγω διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα των τεσσάρων.

Ο Φιλίπ Μεξές μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αρχικά στάθηκε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος τόνισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον σταματήσει κανείς ακόμα και στο Playstation, ενώ για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας επεσήμανε πως είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Αναλυτικά ο 29χρονος δήλωσε στο Sky Sports: “Ακόμα και στο Playstation είναι αρκετά δύσκολο να σταματήσεις τον Μέσι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αξίζει τον σέβεσαι, αλλά εμείς θα παίξουμε όπως πάντα. Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε, για να πάρουμε το πλεονέκτημα. Θα τους αντιμετωπίζαμε αργά ή γρήγορα”.

Ακόμη, ο Μεξές μίλησε για τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος είναι τραυματίας και θα χάσει την αναμέτρηση με τους Καταλανούς: “Ο Τιάγκο Σίλβα πονάει αρκετά. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι τόσο σοβαρός, επειδή τον χρειαζόμαστε. Εύχομαι να γυρίσει νωρίτερα απ' ό,τι περιμένουμε”.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ