CHAMPIONS LEAGUE

Αποκλεισμός της Μέταλιστ, ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Αποκλεισμός της Μέταλιστ, ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Η UEFA απέκλεισε τη Μέταλιστ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν και αργότερα μέσα στην ημέρα θα αποφασίσει για το μέλλον του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Ακολουθώντας την πειθαρχική διαδικασία που είχε ξεκινήσει κατά της Μέταλιστ για τα άρθρα 2.04g, 2.05 και 2.10 των κανονισμών της UEFA, η επιτροπή εφέσεων της UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της.

Η οποία είναι ο αποκλεισμός της ουκρανικής ομάδας από όλες τις φετινές διοργανώσεις της UEFA.

Η Μέταλιστ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει νέα έφεση, αυτή τη φορά στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, το λεγόμενο CAS.

Όσον αφορά στο μέλλον του ΠΑΟΚ στο Champions League και αν θα πάρει τη θέση των Ουκρανών στα πλέι οφ, το UEFA Emergency Panel, που αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA (τον πρόεδρο Μισέλ Πλατινί, τον 1ο αντιπρόεδρο Σενές Ερζίκ, τον 3ο αντιπρόεδρο Μάριο Λευκαρίτη και δύο μέλη που θα επιλεγούν από τον Πλατινί), θα συσκεφθεί αργότερα μέσα στη μέρα για να αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

Θυμίζουμε ότι η Μέταλιστ, πέρα από την προσφυγή της στο CAS, έχει από την Τρίτη καταθέσει έφεση κατά της προ ημερών καταδικαστικής απόφασης του CAS για συμμετοχή σε στημένους αγώνες, στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις γύρω από το θέμα, ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο δρόμος για την κόντρα Σάλκε - ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League έχει ανοίξει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ