ΠΑΟΚ

Λευκαρίτης: "Είμαι σταντ-μπάι για σύσκεψη"

Λευκαρίτης: "Είμαι σταντ-μπάι για σύσκεψη"

Ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική σύσκεψη της ΟΥΕΦΑ στις 5 το απόγευμα, σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ.

" Έχει βγει από χθες η απόφαση, αλλά ποια είναι δεν γνωρίζω" σημείωσε ο Μάριος Λευκαρίτης που αποκάλυψε ότι υπάρχει προγραμματισμένη τηλεφωνική σύσκεψη της UEFA στις 5 το απόγευμα.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA. ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική σύσκεψη της emergency committee της UEFA στις 5 το απόγευμα, σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89,4 FM": " Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δεν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα".

"Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου"

Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστολή που έστειλε η ΕΠΟ στην UEFΑ για την υπόθεση της Μέταλιστ, αποκαλύπτεται ότι η Ελληνική Ομοσπονδία, μεταξύ άλλων, σημειώνει πώς από τη στιγμή που πριν δύο χρόνια, όταν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, τη θέση του πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει, το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα με την Μέταλιστ και τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ