CHAMPIONS LEAGUE

Αποδοκιμασίες στο Γιουβέντους-Ατλέτικο

Αποδοκιμασίες στο Γιουβέντους-Ατλέτικο

Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους, βλέποντας την έλλειψη διάθεσης για ποδόσφαιρο από τους παίκτες της ομάδας τους και αυτούς της Ατλέτικο στο μεταξύ τους ματς, αποδοκίμασαν για το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Μηδέν αλλαγές σε όλο το ματς, ένα λεπτό καθυστερήσεις και... πασούλες από το 65' και μετά. Αυτό ήταν το σκηνικό του αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο, όπου το 0-0 φαντάζει φυσιολογικό με βάση την διάθεση των ποδοσφαιριστών για να παίξουν μπάλα και να νικήσουν.

Βόλευε και τις δυο ομάδες η ισοπαλία, άρα δεν... σκίστηκαν για να πάρουν το τρίποντο. Ούτε καν πλησίασαν, με τη ραθυμία, την οκνηρία και τις πασούλες να δημιουργούν εκνευρισμό στους φίλους της "Βέκια Σινιόρα", που αποδοκίμασαν έντονα γι' αυτό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Το πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και η τελευταία ευκαιρία έγινε στο 64' με ένα σουτ του Πολ Πογκμπά. Μετά, το απόλυτο τίποτα, ελάχιστα πράγματα και ένα ολοστρόγγυλο μηδέν για τις δυο ομάδες, που πέρασαν στην επόμενη φάση του Champions League, αφήνοντας τρίτο τον Ολυμπιακό.

Μπορεί μάλιστα η Γιούβε να πέτυχε τον σκοπό της, αλλά αυτό δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες και εκείνοι φρόντισαν να το δείξουν με τον τρόπο τους, γιουχάροντας έντονα από το 70' και μετά. Και επαναλαμβάνουμε, ούτε μια αλλαγή, έστω για τα μάτια του κόσμου...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ