CHAMPIONS LEAGUE

Άντιτς: "H πίεση στη Ρεάλ, πιο κοντά στον τίτλο η Ατλέτικο"

Άντιτς: "H πίεση στη Ρεάλ, πιο κοντά στον τίτλο η Ατλέτικο"

Ο πρώην προπονητής των φιναλίστ του φετινού Champions League, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράντομιρ Άντιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη μονομαχία των δύο στο Μιλάνο, στον τελικό της διοργάνωσης.

Έχει περάσει από τον πάγκο τόσο της Ρεάλ όσο και της Ατλέτικο. Γνωρίζει καλά και τις δύο ομάδες της Μαδρίτης, οι οποίες μάχονται για το τρόπαιο του Champions League, το Σάββατο το βράδυ στο Μιλάνο. Ο Ράντομιρ Άντιτς υποστήριξε ότι έχει η Ρεάλ την πίεση, αλλά η Ατλέτικο είναι πιο κοντά στον τίτλο.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του: "Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί, ξέρω ποιος παίζει περισσότερο ποδόσφαιρο. Κι αυτή είναι η Ρεάλ. Μπορεί με το κύπελλο να πει αντίο ευχάριστα σε μια δύσκολη σεζόν. Η Ατλέτικο δεν έχει αυτή την πίεση που έχει η Ρεάλ.

Ο Σιμεόνε έχει περισσότερο χρόνο στην Ατλέτικο, γνωρίζει του ποδοσφαιριστές έχει χτίσει ο ίδιος την ομάδα. Ο Ζιντάν έχει λιγότερο χρόνο. Δείχνει πιστός στο 4-3-3. Η Ρεάλ είχε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν και δεν είχε την ευκαιρία να επαναλάβει πολλές φορές την ίδια ενδεκάδα.

Για μένα παίκτης-κλειδί της Ρεάλ δεν είναι ο Κριστιάνο, αλλά ο Μπέιλ, που έρχεται φορμαρισμένος από τα τελευταία ματς της Ρεάλ και έχει πετύχει πολλά κρίσιμα γκολ. Όσον αφορά την Ατλέτικο θα επιμείνω στον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έρχεται από εξαιρετικό φινάλε κι αυτός".

Για το ποιον θα υποστηρίξει: " Δεν είμαι οπαδός, όπως πάντα θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Για εμένα η Ατλέτικο είναι πιο κοντά στο να κατακτήσει το τρόπαιο. Όπως πάντα, είμαι με το ποδόσφαιρο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ