CHAMPIONS LEAGUE

Αμορίμ: "Ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση"

Αμορίμ: "Ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Η Μπενφίκα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο που την σταμάτησε σύμφωνα με τον Ρούμπεν Αμορίμ. Τι είπε ο Μάτιτς.

Η Μπενφίκα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο που την σταμάτησε σύμφωνα με τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Μεταξύ άλλων είπε μετά το τέλος του αγώνα ο μέσος των Πορτογάλων:

" Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πρέπει να επισημάνουμε τη δουλειά όλης της ομάδας, γιατί παλέψαμε ως το τέλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση.

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε όσο υπάρχουν πιθανότητες. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας κι ας ελπίσουμε να έχουμε περισσότερη τύχη στο μέλλον".

Ο Νεμάνια Μάτιτς από την πλευρά του είπε: " Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός. Έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις, ενώ ο Ολυμπιακός με μία φάση σκόραρε. Δεν ξέρω τι να πω.

Πλέον είναι πιο δύσκολο να προκριθούμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, γιατί με λίγη περισσότερη τύχη θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ