CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Η Γιουβέντους θέλει την πρώτη θέση"

Αλέγκρι: "Η Γιουβέντους θέλει την πρώτη θέση"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο ότι θα είναι σημαντικό για τη Γιουβέντους να επιστρέψει στους "16" του CL ενώ ξεκαθάρισε πως το Europa δεν περνάει καν από το μυαλό του.

"Ο στόχος που έχουμε στο αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο είναι να πάρουμε την πρόκριση για την φάση των "16" του Champions League.

Φυσικά πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αν και δεν θα είναι εύκολη μία νίκη με δύο γκολ διαφορά (σ.σ. σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά η Ατλέτικο θα προκριθεί ως πρώτη λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων) επειδή είναι μία ομάδα που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Μάσιμο Αλέγκρι, και πρόσθεσε:

"Δεν σκέφτομαι καν το Europa League, δεν είναι κάτι που λαμβάνω υπόψη".

Αναφερόμενος στον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" δήλωσε πως δίκαια είναι υποψήφιος (μαζί με Αντσελότι και Λεβ) για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στην Ευρώπη, ενώ κληθείς να μιλήσει για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της δικής του ομάδας και της Ατλέτικο, είπε:

"Πιστεύω ότι και οι δύο είναι εξαιρετικές ομάδες. Η Ατλέτικο έχει πετύχει μερικά σπουδαία, εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ας μην ξεχνάμε ότι πήραν πέρυσι το ισπανικό πρωτάθλημα και έχασαν στον τελικό του Champions League όπου όμως βρέθηκαν μία ανάσα από το να πάρουν το τρόπαιο.

Πιστεύω ότι η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που κάνει -και που έχει κάνει- μερικά σπουδαία πράγματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος έχει παίξει σε πολλούς τελικούς Champions League. Είναι φυσιολογικό και σημαντικό ταυτόχρονα να επιστρέψει η Γιουβέντους στους "16" του Champions League".

Ερωτηθείς τέλος για τον ποιον παίκτη προτίθεται να παρατάξει στην επίθεση της Γιουβέντους στο ματς με την Ατλέτικο ως παρτενέρ του Κάρλος Τέβες, είπε:

"Δεν έχω ακόμα αποφασίσει ποιός εκ των Γιορέντε ή Μοράτα θα παίξει αύριο. Ο ένας από τους δύο θα παίξει σίγουρα. Θα πάρω την απόφασή μου το πρωί της Τρίτης".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ