CHAMPIONS LEAGUE

Αγωνία για Μπενζεμά

PARIS, FRANCE - MARCH 29:  Karim Benzema of France looks on during the International friendly match between France and Croatia at Stade de France on March 29, 2011 in Paris, France.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
PARIS, FRANCE - MARCH 29: Karim Benzema of France looks on during the International friendly match between France and Croatia at Stade de France on March 29, 2011 in Paris, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στο φιλικό της Γαλλίας με την Κροατία δεν ήταν επιπόλαιος, έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την Τότεναμ για το Champions League

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του φιλικού ο Μπενζεμά αποχώρησε λόγω προβλήματος στον αριστερό μηρό.

Οι εξετάσεις την Τετάρτη έδειξαν πως η ακαμψία στον μυ θα χρειαστεί 7 έως 10 μέρες για να αποκατασταθεί, έτσι θα χάσει σίγουρα το ματς με την Χιχόν.

Σε αυτό το βάρος στην επίθεση θα επωμισθεί ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, αλλά τα ευχάριστα για τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ανάρρωσε σε χρόνο ρεκόρ και ίσως να είναι στον πάγκο στο επόμενο ματς.

Όπως και να έχει αν απουσιάσει ο Μπενζεμά στο 1ο ματς με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League θα είναι μεγάλο πλήγμα, καθώς είναι από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ