CHAMPIONS LEAGUE

Από την εξέδρα ο Κλοπ και στο Λονδίνο

Από την εξέδρα ο Κλοπ και στο Λονδίνο

Στις εξέδρες του Έμιρεϊτς θα βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, αφού η τιμωρία που του είχε επιβληθεί παρατάθηκε για μία ακόμα αγωνιστική.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα highlight της αναμέτρησης της Νάπολι με τη Ντόρτμουντ για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η αντίδραση του Γερμανού τεχνικού, όταν ζήτησε το λόγο από τον τέταρτο διαιτητή για την απόφασή του να μην αφήσει τον Νέβεν Σούμποτιτς να περάσει εντός αγωνιστικού χώρου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ιγουαΐν είχε πετύχει γκολ κι έτσι ο 46χρονος τεχνικός ήταν έτοιμος να εκραγεί.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να του απαγορευθεί να κοουτσάρει την ομάδα του από τον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για τη δεύτερη αγωνιστική, ποινή που εξέτισε την Τρίτη (1/10). Η αρχική απόφαση, όμως, έκανε λόγο για πιθανό αποκλεισμό για έναν ακόμα αγώνα, κάτι που τελικά επικύρωσε χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της Ουέφα. Η απόφαση, ωστόσο, είναι εφεσίβλητη και οι Γερμανοί λογικά θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Βεστφαλοί θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο στις 22 Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσουν την ανανεωμένη Άρσεναλ του Μεσούτ Εζίλ, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθούν Νάπολι και Ντόρτμουντ με μία νίκη, ενώ οι "Φωκαείς" βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ