CHAMPIONS LEAGUE

Απίστευτη γκάφα από Πελεγκρίνι

Απίστευτη γκάφα από Πελεγκρίνι

Σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα υπέπεσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δεν είχε επίγνωση ότι η Μάντσεστερ Σίτι χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ για να επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου στην ισοβαθμία και να τερματίσει πρώτη στον τέταρτο όμιλο.

Οι "πολίτες" έκαναν την ανατροπή, παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και επικράτησαν των Βαυαρών μέσα στο Αλιάντς Αρένα. Έφτασαν έτσι τους 15 βαθμούς και ισοβάθμησαν με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα στην κορυφή του γκρουπ, μένοντας δεύτεροι όμως εξαιτίας του 1-3 στον πρώτο αγώνα.

Με ένα τέταρτο γκολ στο εναπομείναν μισάωρο (το 2-3 έγινε στο 62ο λεπτό) η κατάσταση θα ήταν τελείως διαφορετική. Ο Χιλιανός κόουτς ώστοσο φαίνεται ότι δεν είχε επίγνωση επί τούτου, αντικαθιστώντας τον Έντιν Τζέκο με τον αμυντικογενή Τζακ Ρόντγουελ .

" Αν βάζαμε άλλο ένα γκολ θα έδινα εντολή στον Αγουέρο να κάνει ζέσταμα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι πρώτος στον όμιλο, αλλά όχι το σημαντικότερο. Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε δύο ακόμα γκολ και θεωρώ ότι ο Σίλβα δεν θα μπορούσε να παίξει πάνω από 70 λεπτά.", είπε ο Χιλιανός τεχνικός αφήνοντας άναυδους τους Βρετανούς ρεπόρτερ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις των παικτών, με τον σκόρερ του νικητήριου γκολ, Τζέιμς Μίλνερ, να παραδέχεται ξεκάθαρα την άγνοια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου:" Δεν γνωρίζαμε αν το 2-4 θα ήταν αρκετό ή αν έπρεπε να πετύχουμε το 2-5. Πιστεύαμε ότι έπρεπε να βάλουμε και πέμπτο γκολ για να είμαι ειλικρινής.", είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο 27χρονος μέσος της Σίτι.

Η σοβαρότατη αυτή αβλεψία, ερασιτεχνικού επιπέδου, ενδέχεται να στοιχήσει στους "Skyblues" στη συνέχεια, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από τη φάση των 16 ομάδες υψηλού βεληνεκούς όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρσελόνα, η Ατλέτικο και η Παρί.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ