CHAMPIONS LEAGUE

Τα νιάτα απέναντι στην εμπειρία

Τα νιάτα απέναντι στην εμπειρία
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (2/10) το βράδυ, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Άντερλεχτ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια αναμέτρηση που θα κοντραριστούν... τα νιάτα με την εμπειρία

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η μόνη αναφορά που μπορεί να γίνει στην προσπάθεια να προβλεφθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, είναι στους αριθμούς των δύο ομάδων. Τις νίκες, τις ήττες, τα γκολ στην επίθεση, τα γκολ στην άμυνα και πάει λέγοντας.

Ένα στοιχείο, ενδεχομένως, που μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα είναι και η ηλικία του ρόστερ της κάθε ομάδας.

22,1 vs 25,6

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Άντερλεχτ, μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να πάει σε μια χρονιά που θα επενδύσει σε νέους ποδοσφαιριστές και όχι σε δυνατές μεταγραφές.

Για τον λόγο αυτό, ο μέσος όρος ηλικίας των Βέλγων, έπεσε κατακόρυφα και έφτασε στο τελικό 22,1, αναφερόμενοι πάντα στο ρόστερ που έχει δηλωθεί στην UEFA.

Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός, προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι, συνδυάζοντας την ποιότητα με την εμπειρία όπως τις περιπτώσεις Τσόρι Ντομίνγκεζ και Χαβιέ Σαβιόλα, 32 και 31 αντίστοιχα.

Ο μέσος όρος των ερυθρολεύκων έφτασε στο 25,6 και έχει σημαντική διαφορά από αυτόν της Άντερλεχτ, αλλά όπως όπως και να 'χει, στο χορτάρι του Κόνσταντ Βάντεν Στοκ θα φανεί αν η εμπειρία θα κερδίσει τα νιάτα ή το αντίθετο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ