CHAMPIONS LEAGUE

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

"Αποστολή εξετελέσθη για την Παρί" σύμφωνα με τους Γάλλους, που δίνουν τα εύσημα σε Καβάνι και Ιμπραχίμοβιτς. Τι λένε τα διεθνή ΜΜΕ για τη νίκη των Παριζιάνων επί του Ολυμπιακού στο φινάλε.

Η αντίδραση των ξένων ΜΜΕ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 επί του Ολυμπιακού:

A Bola: Ο αετός συνεχίζει να ονειρεύεται. Η Μπενφίκα νίκησε την Άντερλεχτ (3-2) και παραμένει στην κούρσα για την πρόκριση στους "16".

Record: Ο Ροντρίγο δίνει ζωή στο όνειρο των εκατομμυρίων. Σκόραρε στο τελευταίο λεπτό και εξασφάλισε τουλάχιστον το Europa League.

Equipe: Αυτή τη φορά, έγινε! Αν και ισοφαρίστηκε από τον Ολυμπιακό δέκα λεπτά πριν το τέλος, η Παρί κατέλαβε την κορυφή στα τελευταίε λεπτά παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού

Le Parisien: Η Παρί νίκησε τον Ολυμπιακό (2-1) και προκρίθηκε στους "16" ακολουθώντας τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Λοράν Μπλαν πήραν μία δύσκολη αλλά άξια νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Sport24.com: Αποστολή εξετελέσθη για την Παρί.

Marca: Ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τον ίδιο, η Παρί εξασφάλισε την πρωτιά. Η Παρί επιβλήθηκε του Ολυμπιακού και καπάρωσε την πρώτη θέση. Οι παίκτες του Μίτσελ προκρίνονται αν νικήσουν την Άντερλεχτ στην Αθήνα στην τελευταία αγωνιστική.

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού

As: Ο Καβάνι έδωσε το θρίαμβο και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Champions League. Στους Γάλλους αρκούσε ένας πόντους για να είναι στην επόμενη φάση, όμως ο Ουρουγουανός έκρινε το ματς στο φινάλε. Σκόραρε επίσης ο Ίμπρα

Sportmediaset: Ίμπρα και Καβάνι νικούν τον Ολυμπιακό. Παρί, Σίτι και Μ. Γιουνάιτεντ πετούν στους "16".

Gazzetta dello Sport: Ο Καβάνι στέλνει την Παρί στον δεύτερο γύρο. Ολυμπιακός και Μπενφίκα σε τροχιά πρόκρισης.

Daily Mail: Παρί-Ολυμπιακός 2-1: Zlat'll do it! Τα τέρματα των Ιμπραχίμοβιτς και Καβάνι στέλνουν τη γαλλική ομάδα στη νοκ-άουτ φάση. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνέχισε την εξαιρετική του φόρμα όσον αφορά στο σκοράρισμα καθώς έστειλε την Παρί στους 16 του Champions League με το 18ο φετινό του γκολ.

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη της Παρί επί του Ολυμπιακού

Sportinglife.com: Η Παρί των 10 παικτών εξασφάλισε τη θέση της στους 16 του Champions League ως πρώτη του 3ου ομίλου επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ