CHAMPIONS LEAGUE

Σάντος: "Μπενφίκα, πρόσεχε!"

Σάντος: "Μπενφίκα, πρόσεχε!"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους συμπατριώτες του για τον Ολυμπιακό και προειδοποίησε την Μπενφίκα, για το τι πρέπει να προσέξει! Ποιο ματς των "ερυθρολεύκων" θεωρεί καλύτερο και τι λέει για την ατμόσφαιρα στο "Καραϊσκάκης".

Δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Φερνάντο Σάντος, για να μιλήσει σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Αυτό σκέφτηκαν οι συνάδελφοι στην Πορτογαλία και λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μπενφίκα, έμαθαν πληροφορίες από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην " Α Bola ", ξεκινώντας κάπως έτσι: "Θα βρεθώ στο γήπεδο ως προπονητή της Εθνικής, καθώς πολλοί παίκτες μπορεί να παίξουν και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ για το παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία. Φυσικά όμως θα παρακολουθήσω τον αγώνα και ως θεατής".

Ο Πορτογάλος, αναφέρθηκε στις διαφορές που θα δούμε σχετικά με το πρώτο ματς, καθώς και στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Είναι καλός ο καιρός στην Αθήνα κι αυτό είναι μια καλή προϋπόθεση για να παίξουν ένα διαφορετικό ματς. Στην Λισσαβώνα, λόγω του κατακλυσμού στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ανέφικτο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Στην Αθήνα δεν συμβαίνει αυτό, αφού οι καιρικές συνθήκες είναι καλές. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους Έλληνες οπαδούς. Η πίεση που θα ασκήσουν στον αντίπαλο οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι τεράστια όπως πάντα και η αποστολή της Μπενφίκα δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League, όπως η Μπενφίκα, είναι έτοιμη να παίξει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και εναντίον οποιασδήποτε ομάδας. Ανεξάρτητα από τον κόσμο όμως, η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και που απαιτεί ο Ζόρζε Ζεζούς από τους ποδοσφαιριστές του".

Όσο για το τι περιμένει ο Ολυμπιακός από το αυριανό ματς; Ο Σάντος απάντησε: "Το καλύτερο και το χειρότερο. Για παράδειγμα, ο καλύτερος Ολυμπιακός της φετινής σεζόν ήταν στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει την Μπενφίκα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει. Και ξέρετε πως όποιος κερδίσει θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ