CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Γιουβέντους και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, έτσι η Ρεάλ δεν προκρίθηκε και η "Γιούβε" έπεσε 4η, καθώς η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι (videos)

Η Ρεάλ έκανε ανατροπή μέσα στο Τορίνο με Ρονάλντο και Μπέιλ, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την "γηραιά κυρία".

Δεν εξασφάλισε έτσι την πρόκριση μετά την πρώτη της απώλεια, ενώ η "Γιούβε" έχει 3 βαθμούς σε 4 ματς και έπεσε στην 4η θέση, καθώς η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι (με γκολάρα του Μπράατεν) και έχουν αμφότερες από 4 βαθμούς.

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2

Σκόρερς: 42' πέν. Βιντάλ, 65' Γιορέντε / 52' Κρ. Ρονάλντο, 60' Μπέιλ

Γήπεδο: "Juventus Stadium", Τορίνο

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο Τορίνο με την εκτέλεση πέναλτι του Αρτούρο Βιντάλ.

Ο Πολ Πογκμπά το κέρδισε από τον συμπατριώτη του, Ραφαέλ Βαράν και ο Χιλιανός μέσος με ιδανική εκτέλεση στο αριστερό "γάμα" του Κασίγιας έκανε το 1-0 στο 42'.

Η απάντηση για την "βασίλισσα" ήρθε στο 52', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το 1-1, φτάνοντας τα 8 γκολ φέτος στην διοργάνωση (έχει σκοράρει σε όλα τα ματς).

Ο Μαρτίν Κάσερες έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, η μπάλα έφτασε στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έκανε εξαιρετική ασίστ στον CR7 και ο Πορτογάλος με ψύχραιμο πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Μπουφόν και ισοφάρισε.

Με αυτό το γκολ ο Ρονάλντο έχει λοιπόν 8 και έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ των Φαν Νίστελροϊ, Ιντζάγκι και Κρέσπο με 8 γκολ στους ομίλους, έτσι έχει άλλους αγώνες να το σπάσει.

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Η ανατροπή για τους Ισπανούς ολοκληρώθηκε 8 λεπτά αργότερα, καθώς στο 60' εκ νέου σε αντεπίθεση ο Ρονάλντο τροφοδότησε τον Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ουαλός με "κεραυνό" στην κλειστή γωνία του Μπουφόν (χαμηλά) έκανε το 1-2.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση της "Γιούβε", καθώς ο Μαρτίν Κάσερες έκανε την σέντρα (πήρε το... αίμα του πίσω για το λάθος στο 1-1) και ο Φερνάντο Γιορέντε ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά, παίρνοντας καλύτερη θέση από τον Βαράν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μαρτίν Κάσερες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κουάντουο Ασαμόα, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τέβες (82' Κουαλιαρέλα), Γιορέντε (88' Τζοβίνκο).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (71' Ιγιαραμέντι), Κεντίρα, Μόντριτς, Μπέιλ (75' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (81' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Σκόρερ: 6' Μπράατεν

Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Οι Δανοί προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, με το εξαιρετικό τέρμα του Ντάνιελ Μπράατεν, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό "τακουνάκι" στο ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Γκίσλασον από δεξιά.

Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι τους έπιασε στους 4 βαθμούς η Κοπεγχάγη, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία (είχε χάσει 1-3 στην Πόλη).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Κλαουντεμίρ (87' Μάρκαϊτερ), Ντιλέινι, Γκίσλασον (56' Μπολάνιος), Μπράατεν, Γιόργκενσεν, Τουτού (75' Κρίστενσεν).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Εράι Ιστσάν, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά (76' Ουμούτ Μπουλούτ), Σετζού, Ριέρα, Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Μπρούμα, Αϊντίν Γιλμάζ (62' Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (82' Αμραμπάτ).

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Η βαθμολογία

1. Ρεάλ 10 (14-4)

2. Γαλατάσαράι 4 (6-10)

3. Κοπεγχάγη 4 (3-8)

4. Γιουβέντους 3 (6-7)

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ

Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2

Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ