ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το πήρε απόφαση και σταματάει ο Σένι

Το πήρε απόφαση και σταματάει ο Σένι
Ροτζέριο Σένι

Αυτή τη φορά μοιάζει οριστικό. Ο Ροτζέριο Σένι σε ηλικία 42 ετών φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση και κρεμάει τα γάντια του (VIDEO).

Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις κερδίσει πάνω από 18 τίτλους στην καριέρα σου σε συλλογικό και πολλούς ακόμα σε ατομικό επίπεδο. Όπως δεν είναι σύνηθες ένας τερματοφύλακας να παίρνει βραβείο Γκίνες ως ο μοναδικός που έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στην καριέρα του!

Αυτός είναι ο Ροτζέριο Σένι. Ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο οποίος πέρασε σχεδόν όλη την επαγγελματική του καριέρα σε μία ομάδα.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και ο Σένι στα 42 φαίνεται πως το πήρε τελικά απόφαση και θα κρεμάσει τα γάντια του. Στην Βραζιλία μάλιστα τονίζουν πως αυτή τη φορά δεν είναι απλά λόγια, αλλά συνειδητοποιημένη δήλωση από τον άσο της Σάο Πάολο.

"Παίζω εδώ και 25 χρόνια. Είναι άσχημο να λες αντίο με αυτόν τον τρόπο (εννοεί τον αποκλεισμό της Σάο Πάολο από τη συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες). Ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω σε έναν τελικό. Τώρα ο ρόλος μου ίσως περιοριστεί στο να στηρίζω απλά την ομάδα", δήλωσε ο Σένι φανερά απογοητευμένος.

"Λατρεύω την Σάο Πάολο, αφού έγινε κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ