ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρονάλντο: "Καλύτερός μου ο Μέσι στο πινγκ-πονγκ"

Ρονάλντο: "Καλύτερός μου ο Μέσι στο πινγκ-πονγκ"

Ο Ρονάλντο λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του να αποσυρθεί βρέθηκε στο πλατό γνωστής βραζιλιάνικης τηλεοπτικής εκπομπής με τον ίδιο να παραδέχεται μεταξύ άλλων ότι ο Μέσι είναι καλύτερος του στο... πινγκ-πονγκ!

Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τον κόσμο, πέρα από τα γκολ του, και για τις δηλώσεις του. Ο Βραζιλιάνος σταρ ήταν καλεσμένος με τους δύο γιους του στην εκπομπή "Domingão do Faustão".

Εκεί ο Ρονάλντο μίλησε για το ματς για την Ταϊτή, τον Πελέ, το Μουντιάλ του 2014 και για την ξεχωριστή του επίσκεψη σε ένα παιδί με λευχαιμία.

Αρχικά μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο: "' Ηταν η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου. Αγωνιζόμουν για 18 χρόνια και δεν ήταν εύκολο".

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ερώτηση για τις εργασίες του Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία, με τον Ρονάλντο να σχολιάζει:

" Ο καθένας ανησυχεί με το χρονοδιάγραμμα. Είμαι σίγουρος ότι η Κυβέρνηση, το κράτος, ο καθένας δίνει προτεραιότητα σε αυτό. Με το βραζιλιάνικο τρόπο θα είναι όλα έτοιμα".

Για τους επαίνους που έχει αποσπάσει από τον Πελέ είπε: " Ευχαριστώ τον Πελέ. Εύχομαι να τον είχα δει να αγωνίζεται για να ξέρω πόσο σπουδαίος ήταν μέσα στα γήπεδα. Είναι τιμητικό να ακούς τέτοιες κουβέντες". Βέβαια πρόσφατα ο Πελε είχε δηλώσει ότι ο Ρονάλντο ήταν τυχερός, καθώς έπαιξε ποδόσφαιρο στην εποχή των μίντια.

Η κοινωνική του ευαισθησία είναι γνωστή. Το είδαμε εξάλλου όταν πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα για το ματς των φίλων Ζιντάν-Ρονάλντο ενάντια στους αστέρες του Ολυμπιακού για το ματς κατά της φτώχειας. Για το παιχνίδι Ειρήνης για την Ταϊτή τόνισε:

" Ελπίζω να επιστρέψω εκεί σε έναν μήνα. Είναι μια απόλυτα διαφορετική πραγματικότητα, να πάτε και να δείτε ανθρώπους να κολυμπάνε σε τάφρους. Τίποτα δεν με πειράζει, όταν έχω χρόνο κάνω τέτοιου είδους πράγματα όταν πρόκειται για καλό σκοπό".

Για την επίσκεψη σε παιδί που έπασχε από λευχαιμία, τόνισε συγκινημένος: " Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο συγκλονισμένος ένιωσα, που έδωσα δύο χρόνια ζωής σ' αυτό το αγόρι. Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα".

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος λέγοντας: " Εχω φωτογραφία με το Ναδάλ από όταν ήταν 15 χρονών, τον είχε φέρει ο θείος του για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου. Επίσης έχω παίξει πινγκ-πονγκ με τον Μέσι και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερος με την μπάλα στα χέρια απ' ότι στα πόδια. Είναι σαν Κορεάτης παίκτης".

Ρονάλντο: "Καλύτερός μου ο Μέσι στο πινγκ-πονγκ"
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ