ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Παραλίγο τραγωδία με πυροβολισμό του Αντριάνο

Παραλίγο τραγωδία με πυροβολισμό του Αντριάνο

Λίγο έλειψε να πληρώσει ακριβά το παιχνίδι με τις γυναίκες και τα όπλα ο Αντριάνο, ο οποίος παίζοντας μέσα σ' ένα αμάξι πυροβόλησε στο χέρι μια κοπέλα. Διαβάστε τι λένε οι Βραζιλιάνοι.

Ένα αθώο παιχνίδι λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία για τον γνώριμο σταρ της Κορίνθιας, Αντριάνο.

Ο άσος της Κορίνθιας το πρωί του Σαββάτου λίγο έλειψε να γίνει άθελά του ένας "εγκληματίας" αφού παίζοντας με το όπλο του σωματοφύλακά του τραυμάτισε μια γυναίκα στο αμάξι.

Γνωστός για την εξωγηπεδική του ζωή και την λατρεία στο γυναικείο φύλο, ο παλιός άσος της Ιντερ επέστρεφε από ένα πάρτι στην περιοχή Μπάρα ντα Τιχούκα του Ρίο ντε Τζανέιρο, συνοδευόμενος από το σωματοφύλακά του και τρεις γυναίκες μέσα σε μια λευκή λιμουζίνα.

Στα αστεία και τα πειράγματα που είχε με τις τρεις γυναίκες η μοίρα ήθελε να του παίξει ένα άσχημο παιχνίδι, αφού όταν έπαιζε με το όπλο του σωματοφύλακά του, μια σφαίρα λίγο έλειψε να σκοτώσει την μία εκ των τριών.

Παραλίγο τραγωδία με πυροβολισμό του Αντριάνο

" Εκανε αστεία με το πιστόλι ενώ καθόταν στο πίσω κάθιμσα, πυροβόλησε, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε τη μία κοπέλα στο χέρι", υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αξιωματικός της αστυνομίας, Τομάς ντα Σίλβα. (στην φωτό βλέπετε την σφαίρα στο αμάξι και τις δύο από τις τρεις κοπέλες στο νοσοκομείο να περιμένουν τα νέα από την φίλη τους)

Ευτυχώς μόνο κάταγμα στο χέρι... η 20χρονη

Σύμφωνα, με τις καταθέσεις στο νοσοκομείο, η 20χρόνη Αντριάνε Σιρίλο ντος Πίντος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Barra D'Or" όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την κατάσταση της να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Οι μέχρι τώρα εξετάσεις έδειξαν πως η σφαίρα προκάλεσε κάταγμα στο αριστερό της χέρι και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, ωστόσο μπροστά στα χειρότερα αυτό δεν είναι τίποτα.

Από την πλευρά του ο Αντριάνο σοκαρισμένος δεν έχει μιλήσει για το συμβάν αλλά ούτε η Κορίνθιανς έχει τοποθετηθεί για το περιστατικό.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ