ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεϊμάρ: "Δεν μπορεί να πάρει το Μουντιάλ η Αγγλία"

Νεϊμάρ: "Δεν μπορεί να πάρει το Μουντιάλ η Αγγλία"

Ο Νεϊμάρ "πέταξε το γάντι" στους Άγγλους λίγο πριν το φιλικό του "Μαρακανά", τονίζοντας πως δεν είναι απειλή για τη Βραζιλία στην προσπάθειά της να κατακτήσει το ερχόμενο Μουντιάλ.

"Έχω σεβασμό για πολλούς Άγγλους παίκτες καθώς έχουν καταφέρει πολλά πράγματα με τους συλλόγους τους.

Ως εθνική ομάδα όμως, δεν κοιτάζω την Αγγλία και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσουν πραγματική απειλή για το Παγκόσμιο Κύπελλο", τόνισε το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του στη "Sun", και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ μπροστά στο κοινό μας και οι δύο εθνικές ομάδες που συνιστούν πραγματική απειλή για μας είναι η Γερμανία και η Ισπανία.

Μετά από αυτές υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που περιλαμβάνει τις Αργεντινή, Ολλανδία, Ιταλία και μία με δύο ακόμα ομάδες. Δεν πιστεύω όμως ότι μέσα σε αυτές βρίσκεται η Αγγλία".

Αναφορικά με το κυριακάτικο διεθνές φιλικό Βραζιλία-Αγγλία, που θα είναι το πρώτο θα γίνει στο ανακαινισμένο "Μαρακανά", ο 21χρονος σούπερ σταρ δήλωσε:

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας επειδή θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη σε αυτό το νέο στάδιο. Θέλουμε να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στον προπονητή.

Υπάρχουν μόνο 11 θέσεις στην ομάδα για το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ και ο κάθε παίκτης χρειάζεται να αποδεικνύει στον προπονητή πως αξίζει να βρίσκεται σε μία από αυτές τις θέσεις..."

Τέλος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μεταγραφεί από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα και όχι σε κάποιον σύλλογο της Premier League, λέγοντας:

"Η οικογένειά μου με συμβούλεψε να πάω σε έναν σύλλογο όχι μόνο με κριτήριο να κερδίζει αλλά να υπάρχει σταθερότητα. Δεν ήθελα να παίξω σε μία ομάδα που θα αλλάζει κάθε χρόνο τον προπονητή της".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ