ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μπάχαλο με Μάικον στη Βραζιλία

Brazil's Maicon
Brazil's Maicon EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

Ο Μάικον αποκλείστηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, με τις φήμες περί αυτού να οργιάζουν.

Ο Μάικον αν και κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Βραζιλίας από τον Ντούνγκα, αποκλείστηκε από αυτόν στη συνέχεια, για πειθαρχικούς λόγους, με τις φήμες για τη φύση αυτού να οργιάζουν τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ιταλία, επιφέροντας πολλές αντιδράσεις.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του Μάικον κυκλοφόρησε μία φήμη προερχόμενη από τη βραζιλιάνικη σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Ole do Brasil" και αναπαράχθηκε από ιταλικά ΜΜΕ, ότι ο λόγος παραγκωνισμού του, ήταν η κρυφή σχέση που είχε με το συμπαίκτη του στη "σελεσάο", Ελίας.

Η είδηση, όπως είναι φυσιολογικό, έκανε το γύρο του κόσμου μέχρι να έρθει ο δεύτερος να βάλει οργισμένος τα πράγματα στη θέση τους.

"Όποιος μιλά άσχημα για μένα, θα πληρώσει μέχρι τέλους γιατί θα προχωρήσω την υπόθεση με τους δικηγόρους μου. Έμεινα έκπληκτος, αλλά τα πράγματα ξεπέρασαν τα όρια και πρέπει να αντιδράσω, για να τελειώσει μία και καλή. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Ούτε ομοφοβικός, έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους", δήλωσε ο Ελίας.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, σύσσωμος ο βραζιλιάνικος Τύπος ήρθε να αποκαλύψει ποια ήταν η αληθινή αιτία αποκλεισμού του Μάικον. Μετά το ρεπό που έδωσε ο Ντούνγκα, ο Βραζιλιάνος άσος άργησε να επιστρέψει 12 ώρες στη βάση της "σελεσάο". Και αυτό, γιατί μπέρδεψε τα περίφημα γράμματα AM και PM.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ